Ja lubię otwierać i zamykać karty w Operze. Można grać w parę osób i liczy się czas otworzenia i zamknięcia 10 kart. (Są różne techniki, można np najpierw otworzyć wszystkie, a potem wszystkie zamknąć lub otwierać i zamykać po jednej, po parę). Niedozwolone jest korzystanie z opcji "zamknij wszystkie" i przycisku "nowa". Można grać za pomocą gestów myszą, podręcznego menu pod prawym przyciskiem myszy lub X-ów na zakładkach kart. Czas mierzy się stoperem. Kto jest najszybszy wygrywa. Emocji dodaje gra na pieniądze (kibice mogą obstawiać czasy w przedziałach co 0,2 i 0,5 sec (pierwsza opcja obowiązuje przy rozgrywkach oficjalnych) lub wynik wygrana/przegrana w przypadku pojedynków 1:1). Powstają liczne wariacje, np z otwieraniem konkretnych stron (często w określonej kolejności, ale wtedy kart do toworzenia jest mniej - np 6).
Polecam, świetnia gra przeglądarkowa, jedna z najlepszych w jaką grałem. Ktoś zna jeszcze jakieś?
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
Znam... Ale linka nie podam, bo to badziew jak jasna cholera, po prostu ruszasz się pikselami i tyle. Niektórzy wiedzą o co chodzi.
hehe tibia? ostatnio mnie niezle wk**wila ta gra na łobozie ziom mial cd-action no to se czytam az znalazlem dzial gry online no to od razu przeszukuje tytuly w poszukiwaniu rsa wienkszosc mi nic nie mowila... az tu .... TIBIA a Rsa nigdzie nima!!!!!
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-08-12, 19:06
Yhy. Oni tego nie chwycą. Bo przez RS nikt:
a) nie pobił własnej matki krzesłem
b) nie skoczył z nożem na dziewczyne która chciała go gdzieś zabrać na świeże powietrze
c) nie groził zamachem bombowy na elektrownie gdy ta odcięła prąd i pozbawiła go prądu i możliwości grania,
Jednym słowem, w RS grają ludzie normalni, a o Tibleee jest głośno bo jest p.o.p.i.e.r.d.o.l.o.n.a a ludzie chwycą wszystko co takie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum