Chodzi mi o wytlumaczenie pewnej kwesti a mianowicie o warny za niechodzenie na wilda. Otóż skicek powiem ci, że jak każdy człowiek UCZ? SI?!!! Do tego mam teraz testy i bierzmowanie wiec to oczywiste chyba ze na kompie nie siedze zbyt często. A jak juz siedze wreszcie na tym rs-ie to wole chyba potrenic jakis lvl niz isc na wilda i umierac!!!! A szansa na to ze przyjde na wild klanowy to jakies 10% wiec sie nie czepiajcie. Kiedys jak byly wakacje i chodzilem to co? Przychodzilo 5 osob ( w porywach 10) z czego 3-5 bylo z klanu a retsza to jakies nobki które zauważyly że polacy to przylacza sie (mialy jakies 30lvl). I tak oto stracilem na wildzie juz itemy warte 400-500k!!! Pewnie ktos sie spyta że pewnie drugie tyle zarobilem. A g**** (niewiem czy to niecenzuralne slowo ale lepiej bede uwazal bo znowu warna dostane) Jaki był mój zarobek na wild?? Hmm policzmy 0+0+0+0+0= zgadliscie!!! wlasnie zero!! ostatnio ginalem na jakims 15 lvl a teraz to co chwila. Omg ile juz kasy mialbym jakbym nie chodzil na wilda ale nic to, jak bede mial czas to bede wpadal i ginal za nas za POGROMCÓW CIEMNO?CI!!! I prosze skicek i nie laduj mi wiecej warnow ok?
DO tego mam srednia 4,6 i nie chce jej stracic!!! To że wy sie mniej uczycie to nie moja sprawa!!! Macie czas - to grajcie. Ale że ja nie mam czasu - to już sie mnie nie czepiajcie. Do dobrego liceum jakos sie dostac trzeba!! Dobra koncze juz tego posta bo widze ze troche dlugie sie zrobilo. Ide pisac zyciorys po niemiecku hehe.
Ps. Mam nadzieje ze wszystko wyjasnilem i ze nasza dalsza wspolpraca ( to do skicka) bedzie juz bardzo sprawna :D
Ps2. nie czepiajcie sie literowke itd po prostu po raz 3 pisze ten tekst bo jak kilkam backspace to mi wraca do strony glownej.
Dziękuje za przeczytanie i zrozumienie ( mam nadzieję)
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Members: tak
Wysłany: 2006-09-19, 20:15
no to jak niemasz czasu na wilda to poco jestes w klanie przeciez jak niejestes czlonkiem PC to tez mozesz pisac na forum i nie bedziesz dostawal warnow i juz
Ale nie mówie że nie chce być w klanie, wręcz przeciwnie, zretsza tu chodzi tylko o wilda i nic wiecej.
[ Dodano: 2006-09-19, 21:24 ]
Aha i tu nie chodzi o same warny. One mi nie przeszkadzaja. Po prostu chodzi mi o nie czepianie sie! A jakbym mial wpypadek i bym w szpitalu lezal miesiac to tez byscie mnie juz pewnie wywalili ( bo nie chodza na wilda) hehe ale to jest żałosne.
[ Dodano: 2006-09-19, 21:26 ]
Zreszta nie mowie ze wogule nie gram, po prostu na wakacjach gralem 5-7 godzin dziennie a teraz to jakies 3-5 godzin tygodniowo
po pierwsze klan jest po to by chodzic na wildy i po to sa obowiazkowe wildy. Jak nie mozesz chodzic nie mozesz byc w klanie. Nauka tu nie ma nic do rzeczy... wystarczy ze przyjdziesz pojawisz sie chwile pochodzisz i pojdziesz... to jest co najzywej 1h na tydzien! czyli nic. a jak tyle nie mozesz znalesc to juz twoj problem. W wakacjie wszyscy powyjrzdzali wildy byly odwolane wiec nie wafmazol ze traciles kase na klanowych wildach. teraz jest szkola to co tez maja byc odwolane? najlepiej niech nie bedzie wogole nie? to wtakim razie po co jest klan? Ja nie gram w rs czasu malo mam ale jakos te 1h na tydzien znajduje zeby przyjsci i poswiecic WAM czas by prowadzic wild. Jak bys mial wypadek to bys sie uspawiedliwil. wiec jest to logiczne. to sa dwie rozne rzeczy. jak bys nie powiedzial tego bo nie moglbys a pozniej bys przyszedl i bys byl wywalony to wystarczylo by powiedziec ze miales wypadek i nie mogles nic zrobic (zawsze da sie cos zrobic poprosic kolege albo cos) i bys byl przyjety spowrotem.
OK ok to bede probowal na te wildy jakos przychodzic. Koniec tematu.
[ Dodano: 2006-09-20, 17:01 ]
Aha i nie wiedzialem ze ten klan jest tylko po to zreby wildy byly? Ja myslalem jescze o jskaiejs sprawnej wymianie informacji i zxdobyciu wielu nowych sojusznikow.
Klan jest po to zeby sobie pomagac w roznych sytuacjach. Klan to wielka wspolnota ludzi ktora spedza ze saba czas w klanie mozemy mowic o wszystkim. I sie nie kloccie sie o jakies bzdety bo to moze zniszczyc przyjazn. Ja w tym dzieki temu klanowi nauczylem sie bardzo duzo od ludzi ktorzy tu sa. I jescze raz prosze nie kluccie sie
kuba ... masz racje ... klan to grupa ludzi tutaj gadamy dobrze się bawimy szczerze mowiąc wild to dodatek liczy sie przyjaź? i zabawa a jedną z tych form jest wild ( nie mam pojecia po co warny dostaje sie za nieobecność )
klan to grupa ludzi ktorzy sie spotykaja maja wlanse tzn tagi chodza na wspolne wypady, treningi itd. a reszta to jest dodatek poniewaz to co mowisz to nie jest w klanie tylko w "grupach" "zakonach" "fan site" itp
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum