chodzi oto ktora sie oplaca nie tracac zarcia duzo czesto i mocno zadawac .... i nie mow mi o whipie bo chcem sie dowiedziec o dragonie [btw. ile whip stoi?]
jeżeli chcesz trenować drag weponsem to tylko i wyłącznie scimem || w ankiecie zapomniałeś o mace .. a tym to isęma ładne hity przy 77 str wale po 31 bez potów itd .. :D of corz ze specjala ....
[ Dodano: 2006-10-08, 15:55 ]
whip stoi teraz 1.8-2m najlepsza bro? p2p według mnie ino trzeba mieć 70 attack i to właśnie jest bro? przy której tracisz mało jedzenia .....
Pawlos wiec co mi mowisz ze dragon longiem duze hity i wieksze od scimmy sie wali jak mowisz ze scimmy lepiej miec powiedz mi jak cenowo te 2 bronie stoja [ ty walisz z dragon mace ?lol]
ja nie wale z dragon mace ... używam jej only na castle war || a ty się pytałeś czy drag long jest lepszy od rune scimka a nie drag !! a więć powiedziałem że drag long jest lepszy ... ale z drag weapons to only scimmy :D || drag baxe ma dobry specjal bo ileś tam dodaje do str ale odejmuje od attack :D
moze mi sie pomyliło i napisalem rune scimmy wiec dragon long chodzi 80-100k a dragon scimmy bo jesli mowisz ze scimmy to wole zakupic scimmy jak bede mial memba
po pierwsze ... do scimka trzeba mieć quest "Monkey Madness" i scimek chodzi tak 90-100k ale jak będziesz po zrobieniu questa na ape atoll to można w sklepie kupić drag scimka za 100k :D
wiec narazie pierw zrobie quest zebym mogl nosic dragon longa bo do monkey madness musze miec 2 inne questy wiec poczekam zanim kupie dragon scimmy dzieki pawlos wielkie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum