Nie chce wyjsc na zarozumialca, ale taki temat to jest kopalnia informacjii dla scammerow -.- nie ma to jak pokazywac banki zeby wiadomo bylo kto ma najwiecej i komu dac keyloga i tak dalej -.-
Nie chce nic mowic, ale takie tematy sie zamyka, moze to sie zle skonczyc
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-10-09, 19:52
Ale kurde żeby dać komuś keyloga to żeby ktoś miał keyloga to musi spełniać cztery warunki:
1) nie mieć antywirusów na kompie
2) nie mieć firewallów na kompie
3) być idiotą
4) być cholernym debilem
Coz nie trzeba. Widac masz jakies chore pojecie.
1. wystarczy dac komus keyloga albo trojana podczepionego pod zdjecie i jesli on wyraza zgode na sciagnecie go (po np: wczesniejszym napisie ze moze byc szkodliwy itede - lapie od razu)
2. Firewall nie wykryje czegos co zostalo sciagniete za twoim pozwoleniem. Jak chcesz to sprawdz i zobacz na strone www.trojany.pl i tam sciagnij sobie dowolnego trojana- gowno zrobi sobie antivir i firewall. Antivir dziala wtedy kiedy go sam uruchomisz do skanowania- te ktore skanuja ciagle i pilnuja zabieraja mase "energii" komputerowi.
Nie myl tez pojecia- firewalle sluza do walki z tymi ktorzy chca sie bezposrednio wlamac na kompa- w tym jesli firewall zobaczy ze ktos keylogiem chce wejsc to moze go nakryc tu masz racje.
3 i 4 nie bede komentowal- bo taki oto Robson pl1 z Ap chyba dostal od kolegi emaila z keylogiem i go zchakowali. Mimo ze go nie lubie i uwazam ze jest chamski na pewno nie jest glupi.
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-10-09, 22:07
Eeh... Nie zrozumiałeś mnie. ?eby DA? komuś keyloga, bez wiedzy "odbiorcy". O to mi chodziło. A nie że zgadzam się na ściągnięcie jakiegoś tam pliku. To już inna bajka. Chodziło mi o to, że jeżeli ktoś nie ma firewallów czy antyvirusów, to bardzo łatwo będzie komuś obcemu wpuścić trojana takiej osobie bez jej wiedzy. Teraz czytelnie i zrozumiale?
Bardzo ladnie :D Jak ktos nie ma wogole zabezpieczen to byle gowniarz moze mu sie wlamac A jak ma chociaz troche to jest lepiej- ja mam 3 kompy w domu. Ojca, moj i brata. I dziennie mamy tak z 10 tysiecy atakow na nasze kompy -.- Ale 3 firewalle zalozone "na sieci" dzialaja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum