slayer daje dostęp do niektórych fajnych itemków taki np: slayer staff przy 55 slayerku jest gitess bo magic dart go potrzebuje i ten czar ni jest drogi a w miare dobry a księgi dają chyba bonus do prayera i magica .... i z tego co wiem to jak zgromadzisz wszystkie strony to wyrasta ci w banku jakiś szczypior i daje chyba 20k xp w dowolnym skillu (o tym szczypiorze skicek kiedyś gadał )
Może nie jestem memberem ,ale mówiłem ,że będe innym pomagał...slayer jest to skill w ,którym dostaje się misje od poszczególnych slayer masterów. Dzięki wypełnienia poszczególnych misji dostajemy nowe umiejętności i wzrasta nam lvl slayera. Warto też dodać ,że podczas misji automatycznie ćwiczymy umiejętności związane z cmb...
Oczywiście slayerzy mają też bardzo dziwne ,ale równocześnie fajne stroje oraz swoją własną staff :D
[quote="Dzięki wypełnienia poszczególnych misji dostajemy nowe umiejętności[/quote]
podaj przykład ... bo ja mam 55 slayer i nie mam żadnej nowej umiejętności ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum