Witam, chcialbym zalozyc sobie membersa ale ze wzgledu na co zauwazylem to to ze za 1 miesiac zaplace 30 zl (poczta), bo nikt nie ma ze znajomych master card . A jak ktos by mial karte visa czy master card to moglby mi zrobic mebera?? (Oczywiscie oddam kase poczta na konto) np. za 30 na 2 miesiace oddal bym te 30 zl plz...<br>Chetnych prosze o odpowiedz i prosze niezamykac tego tematu...(teraz za 2 miesiace wychodzi 25 zl czyli bedziecie mieli 5 zl na plusie )
No o to chodzi ze ja nie mam ale moj tata ma visa electron czy jakos tak a czy jak ktos ma mastera czy normalna vise to on ma chyba 10 zeta za miesiac ;/ (zazdroszcze)
No o to chodzi ze ja nie mam ale moj tata ma visa electron czy jakos tak a czy jak ktos ma mastera czy normalna vise to on ma chyba 10 zeta za miesiac ;/ (zazdroszcze)
nie jestem pewny ale chyba 15zl to najmniej za miesiac ja placilem przelewem 63.06 zl za 3 miesiace wiec popatrz ze nie drogo 21.02 zl za miesiac
Dobra mozna zamknac ten temat, dogadalem sie z mama ze bedzie mi oplacac od stycznia jak bede mial lepsze oceny , a to jest mozliwe :D
[ Dodano: 2006-12-06, 16:49 ]
Dobra mozna zamknac ten temat, dogadalem sie z mama ze bedzie mi oplacac od stycznia jak bede mial lepsze oceny , a to jest mozliwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum