Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-12-01, 20:54
A więc tak:
Jacka, Kate, Hugo, Sawyera którzy byli prowadzeni przez Michaela zostali złapani przez ,,Tamtych''. Mianowicie Tamci uśpili ich strzałkami. Cała drużyna została zaprowadzona na pomost, gdzie została uzgodniona transakcja, czyli za całą czwórke Michael dostaje z powrotem syna i łódź, którą odpływa z wyspy. Hugo zostaje wypuszczony by ostrzec reszte żeby tam nie szli.
W tym samym czasie Lock wraz z Dismontem zabarykadowali się w bunkrze, i nie chcą wcisnąć guzika. Nie podoba się to mr. Eko który prosi o pomoc tego od Claire, ćpuna, i razem zanoszą dynamit do bunkra by wysadzić betonowe zasłony. Mr. Eko po eksplozji zostaje nieprzytomny, a Dismont który dostał od Locka wpis z komputera uświadamia sobie, że dlatego że nie wpisał na czas kodu, samolot rozbitków spadł na wyspę. Dismont próbuje powstrzymać reakcje, więc bierze jakiś kluczyk, schodzi do podziemi, wsadza kluczyk w jakiś zamek, przekręca i w tej chwili przenosimy się na plaże do reszty rozbitków, których oszałamia przeraźliwy hałas, a niebo robi się fioletowe. Potem na plaży ląduje klapa od bunkra.
Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
I be back cikawe co to będzie w 3 seri jak ktoś z was wie to niech napisze osobiście mój kumpel właśnie ściąga losty wiec jak coś będe wiedział to też napisze
Bywa, ?e nie jestem szczera ...
Czasem zwyczajnie k?ami? .
Bywam ma?ostkowa .
Cyniczna i bezduszna .
Os?dzam bez lito?ci .
Bez serca i mi?o?ci .
Miewam nieczyste intencje .
?ami? w?asne zasady ...
niemówcie co jest na ko?cu odrazu poprostu powoli jak maci czas to opisójciee po jednym odcinku to będzie ceikawsze i inni będą mogli sobie wyobrazić co pokolei się dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum