Combat: 81
Nick: Madwoooolf
Members: tak
Wiek: 40 Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 23 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-12-04, 04:33
hehe dobre crow.. heheh
[ Dodano: 2006-12-04, 04:46 ]
najlepiej tak jak to pisze michalino silwer ore i rob tiary kazda dodaje jakies 50exp tyle ze troche tez ci to zejdzie czasu mozesz tez robic ammy w zaleznosci od poziomu cra.. idz na pustynie od bramy kawalek na polnoc jest sklepik ze swiecidelkami sa duzo tansze niz w general storry wiec sie oplaca troche z chodzi nad tym czasu bo musi klejnocik ktos sprzedac ale sie oplaca niezle dodaje exp a potem wsadzasz oszlifowany kamyczek przy piecu +sztabka zlota i masz amulecik jeszcze czar na niego i gotowe <cwiczysz w tedy -min,craw,mag,smit>
ja z samych amuletow zrobilem koncowe 15 nie klamiac mam 48lv craw ciezko sie tego pozbyc potem ale jesli masz h alchemy to nawet niezle na tym wychodzisz
pozdro for all za dluga nieobecnosc
Ja tam crafting od 28 lvl wbijam na cowhidach i przerabiam to na ta lepsza zbroje dla lucznikow... Aktualnie mam 50 lvl craftinga i dalej mam zamiar uzywac tej metody. Cowhidy kupuje (mimo ze sa drogie) lub sam zdobywam jak mi sie nudzi. Zarobek jest minimalny ale przeciez tu chodzi o exp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum