Witam, moim problemem w grze runescape jest taki ze mam "matrixa" bo jak gra mi ta denna muzyka to nie mam go ale jak konczy sie to mam jego i nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni tez. Moj kumpel dal mi program speedhack'a do innych gier ale i dziala do rs'a w sesie ze nie mam matrix'a . Nie wiem czy to cos z kompem czy z java czy co wiem ze jak byl ten stary update to nie mialem matrix'a... prosze o szybka odpowiedz...
PS. Moze to nie w tym dziale ale nie wiedzialem w jakim
Oczywiscie jak byl stary update ten sprzed 1 roku (serio)
Jak sie robi video w rs'sie??? to bym nagral i wrzucil link do nagrania. Tzn. on polega na tym ze wszystko w zwolnionym tempierobie wszyscy w normlanym a ja w zwolnionym ... HELP...
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-12-06, 15:00
Co do twojego problemu, to ja wiem zdaje się o co biega.
Spróbuj:
Oczyścić cache przeglądarki. Może coś się uda. Mnie raz pomogło jak nie mogłem wczytać stronki.
Sprawdź czy nie masz przeciążonego łącza (może przekroczyłeś limit pobierania plików)
Sprawdź czy twój komputer nie ma żadnego wirusa, spowalniającego system/łącze.
Spróbuj zagrać w RS mając tylko włączonego RSa, nic innego. Może to z powodu przeciążenia systemu.
Spróbuj:
Oczyścić cache przeglądarki. Może coś się uda. Mnie raz pomogło jak nie mogłem wczytać stronki.
Sprawdź czy nie masz przeciążonego łącza (może przekroczyłeś limit pobierania plików)
Sprawdź czy twój komputer nie ma żadnego wirusa, spowalniającego system/łącze.
Spróbuj zagrać w RS mając tylko włączonego RSa, nic innego. Może to z powodu przeciążenia systemu.
Co to cache??.. wirusa nie mam bo skanowalem kompa, przeciazenie nie moze byc bo zawsze gram niemajac niczego wlonczonego...a przekorczyc niemogelem bo jest dzis 6 czyli mam nowy limit:/ jak gram u wojka lub siostry oni maja po 512 RAM'u to jest spox...ja niestety mam 256...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum