Sorka ze pisze to tutaj ale naprawde nie wiem gdzie to napisac moglbym dostac sie do PC?? gralem w tym teamie juz moj nick kilus007 ale dluzszy czas mnie nie bylo i widze ze sie pozmienialo i chyba nie ejstem w klanie a wiec pytam moge?? albo do Akademii
sorka Polacy ale naprawde nie wiem co nowego weszlo jestem od niedawna na forum po dlugim okresie kiedy mnie nie bylo nie wiem co sie zmienilo i sie tylko pytam:)
Jaguar wlasnie pytalem sie w pytaniach do was co moge zxrobic dla stronki lub klanu a tak do robie opisy przedmiotow osob i potowrkow jak chcesz to wejdz w linki w moim podpisie z gory dzieki:)
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-12-17, 10:48
tylko my (pcteam) wybieramy osoby, które mogą dołączyćdo nas... i to dopiero po jakimś czasie.. a nie, że 1 dzie? na forum jesteś i już chcesz być u nas...
jeśli masz tak pisać to widocznie chcesz dostać warna albo zwrócić na siebie uwage i podbić liczbe postów człownków pc team klan obowiązuję poskramianie negatywnych emocjii jeszcze raz taki występek a będzie warn ... jeśli masz taki pisać to lepiej nie pisz nic jeszcze raz sorka Michał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum