lol a ja teraz moge was zmieszac z blotem z tymi waszymi twierdzeniami o keyloggerach :D wkoncu jestem przyszlym informatykiem :D
tak ktos tam powiedzial ze wystarczy podczepic pod plik.... NC no wsumnie racja jak ktos ma dupne zabezpieczenia... po sciagnieciu pliku nie wyrazasz zgody dla firewalla dopiero po otwarciu go. A jak bedziesz otwieral plik graficzny i wyskoczy ci fire z takim komunikatem to kazdy idiota bedzie wiedzial ze jest cos nie tak. Nie bede pisal tu skutecznych metod jak dac komus keya. Powiem tylko to ze zeby zostac "shackowanym" to trzeba byc ulymatycznie glupim czlowiekiem.
Combat: 124
Profesja: Wojownik
Nick: I am Santek
Members: nie
Wysłany: 2006-12-23, 19:48
mi by sie nichciał print/ów robic tyle bo mam cały bank pełen ej adios pl fajny nick;) i widze że lubisz slipknota to fajnie bo to mój ulubiona kapela niu metalowa:) ej dodaj mnie do frendów na rs bo mam do ciebie kilka spraw mianowicie chciałbym kupić pióra bo ostatnio bawie sie w robienie arrow:P a noi chciałbym kupić kilka anti dragon shlide bo niemam żadnej a dzisiaj chciałem iść jeszcze na red dragony albo blue
Combat: 124
Profesja: Wojownik
Nick: I am Santek
Members: nie
Wysłany: 2006-12-23, 20:00
wczoraj rozwaliłem 28 blue dragonów al miałem porzyczoną tarcze i teraz potrzebuje nową a te 28 blue dragonów rozwaliłem miejąc tylko 15-20lombsterów więc chyba niejest tak źle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum