RightSkull half nie wiem do czego służy ale bardzo rzadko z minotaurów wypada miałem z 3 ale 2 wyrzuciłem.Podsumowując do czego to służy w sklepie nie da rady sprzedać a na trade też a koleś chciał za to 200k! co to jest proszę wytłumaczcie
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2007-01-02, 21:10
Right Skull Half zdobywasz z Stronghold of Security. Wypada właśnie z minotaurów. Służy do zrobienia specjalnej różdżki, która oprócz nieco zdziczałego wyglądu może cię teleportować do Barbarian Village 3 albo 5 razy, nie pamiętam ile.
A to nie idzie za 200k... I wcale nie jest tak rzadko wypuszczane. Ja miałem... z 8 takich
omg idziesz do SoS i tak na 1lvl bijesz minosy az wyleci ci 1 częśc potem do 2lvl po kolejną cześć na clavrelach a następnie do 3lvl po kolejną na tych zielonych badziewiach a na koncu 4lvl na ankou to proste
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum