Wysłany: 2007-01-01, 19:39 11 września nie wygodne fakty ;)
Jakość : ?rednia
Rodzaj : Dokument
Co jeśli World Trade Center nie zostało zniszczone przez samoloty pasażerskie, tylko przez kontrolowaną eksplozję? Co jeśli na Pentagon nie spadł samolot 757, a lot 93 został zestrzelony? Co jeśli? Loose Change to wstrząsający amatorski film dokumentalny, nakręcony przez trzech młodych amerykanów, którzy nie wierzą w oficjalne rządowe raporty dotyczące tragicznych wydarze? z 11 września 2001.
...caaała prawda o wydarzeniach z 11.09.01. Polecam, mozna zostawic szczęke na klawiaturze
polecam ten film kazdemu kto ma czas i ochote poznac opinie nt 911 z innej perspektywy
Roześlijcie po znajomych. Niech się w ko?cu świat dowie
tak po krótce : film jest dla mnie przynajmniej dobry a co do downloadu to kopiujemy te linki najpierw pierwszy i wklejamy sobie tam gdzie wpisuje sie adres strony ... (ściągamy rapidsharem jeśli ktoś nie wie jak to wytłumacze po skopiowaniu linku wciskamy klawisz enter , po otworzeniu nowej strony naciskamy u dołu przycisk z napisem "FREE" i czekamy bodajże 85 sekund i przepisujemy kod do ramki który znajduje sie po stronie lewej od ramki i wciskamy guzior z napise "download from ..." wyskakuje okienko z którego możemy zapisać plik na dysku wybieramy zapisz i szukamy miejsca dla naszego packu i wciskamu kolejne zapisz i się ściąga...) po ściągnięciu wszystkich trzech packów (trzeba posiadać program do rozpakowywania plicków) rozpakowujemy pierwszy pack filmu (pojawi sie okienko na hasło widoczne wyżej -- wpisujemy hasło naciskamy enter i sie rozpakowuje) automatycznie połączą sie 3 packi w eden plik filmowy no to żem namieszał xD
[ Dodano: 2007-01-01, 19:51 ]
co do linków to wystarczy kliknąć na nie
szczerze mówiąc to wiele do myslenia... niech busha powieszą tak jak husjana... byszczelny typ takie potworności byle by napaść na irak... podejrzewam że bin laden nie istnieje
lol ja juz kiesdys sie wypowiadalem oficjalne zrodla sa prawdziwe czyli wtc zostalo wysadzone a w pentagon wleciala rakieta... nazwy pocisku nie pamietam
lol ja juz kiesdys sie wypowiadalem oficjalne zrodla sa prawdziwe czyli wtc zostalo wysadzone a w pentagon wleciala rakieta... nazwy pocisku nie pamietam
ogladalem to 4 tyg temu i slcha cwybuchy ladukow wyuchowych zanim jeszcze samolot walna :D. I mam ten film nie wiem jak sie pisze jego imie i nazwisko wiec napisze jak sie mowi z nikolasem kieczem. Ten co jest w kinach dopiero
Ten film to world trade center...moim zdaniem to jeden wielki kicz i komercha...tylko zeby kase zarobic,moze i historia fajna ale za duzo tego swoistego amerykanskiego patosu..ble
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum