Ja bym chcial skill Horsing Skill tnz zeby mozna bylo sobie kupic konia i uczyc sie na nim jezdzic i zeby moznabylo dla mniego wybudowac stajnie i go rozwijac itp
Combat: 81
Nick: Madwoooolf
Members: tak
Wiek: 40 Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 23 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2007-01-08, 20:12
stadnina konikow no dobre ale dla rycerza bylo by lepiej jesli by posiadal szarze <chodzi o 1 cios zadany z biegu w monstera> ale jestem rangerem wiec sprzydal by sie zdecydowanie jakis kamuflaz <aby nie zauwazonym atakowac z max odleglosci > fajny bajer by byl ale wystarczy aby mozna uzywac rune arrows wojownicy moga uzywac wszelakiego rodz broni z runy a lucznik k... wlasnie nie dla czego jest tak dali by chociaz jakies lepsze luki albo stroje
jeszcze jakby byl jakis chory to ho ho stratowalby wszystkich :D ale na serio byloby fajnie bo moznaby bylo jakies wyscigi robic itp pojedynki na koniach :D ale w rs mogliby wporowadzic ze noc jest a w nocy na powierzchnie wychodza nowe potwory np shade tylko zeby kazdy mogl lac
w średniowieczu były tak zwane szybkoszczelne kusze ( gdyby w rs były ) a mam nowy skill scrossball ( cuś jak paintball ) w pomieszczeniu i na kusze z ślepakami ... to był by event ale wiecie dodać by mogli...
ja bym chcial aby w grze wprowadzili wojny clanow ze na przyklad klan ma swoj zamek i jest oblezenie , pola wojenne obrona zamku tylko nie wiem jak nazwac ten skill
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum