w rs-ie jest cos co sie zwie życie... nie że w wowie nie ma miast i w miare społecze?sta... ale nawet bez combatu to fajnie się gra ( uprawiasz ogrodek, budujesz domek, zbierasz zioła ( moze i maryche też ) ) więc wiecie dlatego RS jest niemal na czele gier MMO
WoW to zdecydowanie najlepsza gra jaka istnieje...gralem przez ponad pol roku ,ale przestałem...ludzie zaczeli sie mnie pytac czy wszystko jest ok,wiec przestałem grac ,zaoszczedzilem DUUUU?O czasu i pieniedzy
Combat: 81
Nick: Madwoooolf
Members: tak
Wiek: 41 Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 23 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2007-01-08, 20:28
wow jest super gierka z grafika , rs jesli by zawieral taka grafe jak wow to nie wiem czy na naszych netach <512b popularna nadal> ktos by mogl grac lagi non stop rs nie ma tego ale jest wsz w nim tyle skili co chyba zadna gierka
Gdyby WoW byl za darmo...w sumie by go nie bylo...teraz gra legalnie 5 mln ludzi...płacąc 50zł/miesiąc, gdyby nie bylo oplat poprostu ludzie z blizzarda nie byli by wstanie zrobic tylu serwerow a koszt ich utrzymania bylby wyzszy niz zarobki...
Combat: 81
Nick: Madwoooolf
Members: tak
Wiek: 41 Dołączył: 26 Wrz 2006 Posty: 23 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2007-01-09, 14:42
wow ma tez darmowe pirackie serwery za freee
a co do rsa to przeciez kazdy tydzien przedstawia sie coraz ciekawiej ile juz monster.. polepszono wyglad chyba kazdemu a taki ptaszek jak by przelatywal kolonas co 15 sec troche by obciazylo gierke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum