Szykuje artykuł o miningu. Postaram się zrobić go jak najszybciej umiem
[ Dodano: 2007-01-14, 20:09 ]
Narazie Picaxy
Najgorszy pic.Dostaje się go na początku gry.Można kupić go w sklepie w kopalni u dwaf oraz znaleść w fallador.
Leprzy troszke od bronzowego. Można kupić u dwaf
?redni kilof.Można go kupić u dwaf
?redni kilof.Jest przydatny.Można kupić u dwaf
Adamantowy kilof jest już dobry.Szybko im sie kopie.Kupić można u dwaf i na trade po 2k
Najleprzy kilof w runescape.Jest bardzo szybki i iron da sie im kopać jednym uderzeniem.U dwaf kosztuje 32000gp ale lepiej jest kupić po około 20000gp lub mniej na trade.
Uwaga! Kilof może się popsóć ! Nie kop nigdy palących się kamieni.!
Uwaga! Głowa kilofu może wypaść wtedy trzeba ją wiąść,Następnie zdjąć patyk z kilofa i dać ją na kilof.
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-09-25, 08:58
Widać, że to jego pierwszy post xD
A jak wiadomo wszystkim początki są trudne, no możemy wyłączyć z tej reguły mining
Sam go obecnie ćwiczy na membie i powiem trzeba mieć szewska pasje aby go dobić do np 85
Ja mam sam już 81 i mnie padaka bierze, no ale twardym trzeba być
POzdro i gratz za próbę zrobienie przyzwoitego artykułu, no ale jak to się mówi jest mizerny.
Mało w nim informacji co i jak co i ile daje Xp
Może dotrze w koncu do Ciebie że większość normalnych ludzi ma zupełnie w dupie nabijanie postów? Zdaje Ci się że cały świat myśli sobie tak:
"omgomg OMFG! arti znowu odkopał temat, możemy sobie ponabijać posty BOŻESZ MÓJ CO ZA EKSTAZA!!!111!!111oneoneoneoneone!!11!!"
?
Widzisz jakiś sens odpisania na coś co zostało napisane dwa lata temu? Myślisz że autor artykułu w ogóle przeczyta Twój komentarz? Przez te dwa lata to on mógł już nawet dawno sko?czyć z grą.
Co Twoje działania mają na celu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum