Siedziałem na pc i podałem kumplowi adres dobrego irca, niewiedziałem że podlega pod rule 11 Przez to dostałem 9 black marków i 4 ever muta na chat czyli coś takiego jak pawlos ma. Możliwe jest żeby mi to cofnęli? Co powinienem napisać w appealu, żeby nie zaprzepaścić ostatniej szansy? bo bez chata grać nie będę
LoL ja tez nie moge pisac wlasnie na Acc Testudos a jak napisalem do nich list to odpisali ze kazdy tak do nich pisze , ale jak im to wycofają to pozniej znowu takie cos robią i inne zeczy nawet jak bedziesz membem to ci nie wycofają chyba Cash zaplacisz ;/
na to nie ma sposobu wiem bo sie męcze z tym już dłuższy czas dlatego odpaliłem acc qmplowi on coś do jagexu pisał to kazali mu czekać no to ceka P.S witaj w klubie :D
Pawlos10 trudno sie gra jak nie mozna nic napisac na Chat ?
to jest tragedia ... tak jakbys został niemową ... musisz czekać aż ktoś będziesz sprzedawał potrzebną ci rzecz ... jak srzedajesz coś to musisz czekać aż ktoś napisze że hcce kupić albo na siłe wpychać ...
o lol ja to mam na Testudos jakis koles sie wlamal na moja postac i zaczol do wszystkich na Fl wyzywac Miedzy innymi Amok_PL i teraz to mam ze niemoge pisac
jak poszło? szkoda gadać jagex tak przycfelił ze juz zdazylem sellnac acc kumplowi, oto co mi mendy wysłały :
You have apologised for this offence and said the offence will not occur again.
Whilst we encourage such apologies, we are afraid that the offence still stands.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum