polecam grę mimo że jej grafika jest już dość stara ale na zachęte to jest nowa wersja a zdobycie maksymalnego level-ka nie trwa 5 godzin a znacznie dłużej
owszem ale wiesz co do stulu gry jest bardzo niepodobne guild wars jest w tym jedyne w swoim rodzaju... aha wracając do tematu
w tej grze polecam rouge oraz acolyte ale ja jestem orginał i gram defenderkiem
[ Dodano: 2007-07-07, 21:58 ]
lubicie grę RuneScape lecz wkurzają was pewne braki? A może po prostu chcecie pograć w porządnego MMORPG? Wiedzcie że połączenie tych gustów jest możliwe! R.Y.L - Risk Your Life ( ryzykuj swoje życie ) to właśnie mieszanka takich rzeczy.
Ale dość reklamy czas na opis gry.
Gra przenosi nas w świat gdzie akk'ani oraz ludzie żyją w pewnego rodzaju sojuszu, prawdopodobne wytłumaczenie znajdziecie w Part 1 ale nie polecam poprzedniej części Wink . Fabuła oparta jest na działaniu sekretnej organizacji dla której pracujemy, zadania są ciekawe ale filozofia ich nie jest trudna. Polegają na porozmawianiu odnalezieniu jakiegoś przedmiotu lub zabiciu danych potworów, są też zadania złożone które uko?czyć można dopiero po wykonaniu zada? które otrzymujemy w trakcie tego jednego. Na fabułę oraz zadania płakać nie można gdyż S? i jest ich DU?O. Ale w takich grach nie jest to najważniejsze. System PvP ( player vs player ) jest doborowo zbudowany, system nauki skilów jest bardzo fajny a jednocześnie trudny ( pod warunkiem że osiągnęliście 4 poziom wtedy nie da się ksiąg kupować ). Mamy gildie a to oznacza guild warsy, bardzo fajna sprawa lecz również możemy zbudować własną GUILD TOWER które jest siedzibą waszej gildii. To już nowość! Wracając na początek powiedziałem ludzi i akk'anów. są to dwie różne nacje które różnią się wszystkim prócz tego że walczą mają zbroję oraz umieją zabijać. Decyzja należy do was z kim chcecie trzymać, ale pamiętajcie że te nacje walczą ze sobą a to oznacza wielkie bitwy na których zdobywamy Fame pointy. Taki rodzaj punktacji Wink... jeżeli interesuje was gra to zapraszam na stronę
Zainstaluj clienta (po instalacji odznacz opcje auto uruchomienia gry), potem update. Następnie włącz ryla i od razu go wyłącz (ważne). Dopiero wtedy zainstaluj patcha. I wszystko śmiga
opisałem inny serwer i kilka danych na temat gry :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum