Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2007-03-21, 19:58 3k postów
Michalinho
Wizyt: 2124 ?ączny czas wizyt Godzin: 460.5
[10% z całości / 7.59 postów dziennie]
To są moje statystyki... może nie imponujące ale... cieszy ^^
Tak więc chciałem się pochwalić ale także podziękować wam za te 3k postów. Bez was bym tego nie napisał ;p Poznałem tutaj wielu kolegów i koleżanek. Wszystkich Was lubie i zawsze szanuje Wasze zdanie. Pamiętajcie =]
Jako, iż jestem na tym forum jednym ze starych użytkowników zostałem Moderatorem ;p Cieszę się z tego powodu bo mam taką jakby "władzę". No ale oczywiście wszystko zgodnie z przepisami. Skicek dzięki Ci za to ;p
Dokładnie rok, 1 miesiąc i 2 dni mi zajęło napisanie tych 3000 postów... Qpa czasu ;]
Ten temat stworzyłem po to, aby uczcić to w jakiś sposób.
Otóż mam pomysł... Nabijmy (ale bez spamu) tutaj 3k postów
Pozdrawiam
I na koniec jedna moja mała prośba...
Zróbmy z PC spowrotem klan bo nudyy
michu gratki :D... jak zalicze fize i sie ustaktuje bo mam kupe roboty "strona dla szkoly strona dla sybirakow do zrobienia mam" jeszcze pare konkursow i jakis syfow tam... to stworze ale osobne forum tak jak to ma zakazana strona i klan ap... wsumnie to oni sa jednym ale na osobnych forach... wiec chce tak samo zrobic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum