ja wiem że najlepiej jest w pajączku robić...i wiem że trzeba zrobić plik, wkleić tam takie coś (nie wiem skąd) i zapisać jako index.html czy jakoś tak
Combat: 71
Profesja: Wojownik
Nick: Red Tron
Members: nie
Wysłany: 2006-03-12, 17:35
niekoniecznie zapisać jako index.html ale można. Tak w ogóle można robić strony w jportalu, lub w pajączku, coś jeszcze też musi być. A i jeszcze jedno: Twój przyjaciel Google
jak chcesz robic stronke a nie ma byc zbyt ladna to naucz sie podstwa html i mozesz zrobic albo jak chcesz ladniejsza to naucz sie calego html i zrob. Albo naucz sie php i tez zrob albo sciagnij sobie php-nuke, php-jamola, php-mambo, php-fusion, php-jportal i chyba cos jeszcze bylo ale zapomialem i tam mozesz zrobic sobie latwo i szybko portal. taki jak nasz lub runehq lub runepl itd. wiadomo do tego ostatniego przydalo by sie znac przynajmniej troche php
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum