sorka all że mnie nie było ale mam bana to nie mogłem (w czwartek odbanuja ) sorka all jeszcze mi się na domiar komp zepsuł nie miałem dostępu do neta i nie mogłem napisać sorka
A własnie jest jescze 1 problem z tym wildem. Spotkalismy PL. Zaczelismy sie tłuc ale po 5 sekundach wszyscy złapali skape i przestalismy. PL poszło my zostalismy na GDS. Po jakiejś pół minucie wyłania sie przed nami koles w full runie z czachą (Stasek). Zanim krzyknoł ze jest z polski zginoł. Okazało sie ze jest w PL tylo na chwile odszedł od grupy. PL domaga sie bysmy oddali mu rzeczy. Głupia sprawa ale zgadzam sie z nimi, choc nie wiadomo kto skosił tego full runa.
Co sądzicie??
Konkretnie to nie wszyscy, bo nie ktorzy uslyszeli ze jestem Polak i tez wolali "stac, to polak". Rycerz Raf sie spytal "To Polak?" i poslal mnie do Lumbridge... Bylbym wdzieczny gdyby mi zworocono: Rune kite, legs i scimmy - bo te rzeczy wlasnie stracilem.
Skulla mialem, bo wczesniej zabilem 50-levelowego n00bka. A bylem w Full rune bez helmu. Pl8 na szczescie ochronilem, ale stracilem legs, kite i scimmy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum