Combat: 53
Profesja: Wojownik
Wiek: 30 Dołączył: 01 Mar 2006 Posty: 32 Skąd: z Warszawy
Wysłany: 2006-03-07, 20:06
Adios i Michalinho- MACIE RACJE!! Barca rozniesie Chelsea. Chelsea będzie płakać ;-( A Barca chlać za wygraną BARCA GÓR?. Strzeli 2 Ronaldinho, 2 Eto'o i 1 ktoś tam. Będzie 5:0. Tak myśle i ja wiem że tak będzie.
i dupa 1:1 chelsea zabrakło czasu ale pi.ęknie lampard strzelil i mail kontuzje ale juz nie ma i kuba ten pomysł jest dupny ty prwnie grasz jak dziad i oceniasz ich tylko po tym ze majom ronaldniho i eto w składzie a jak by ich nie było to by przegrali a ja nie lubie w barcy bo połowa to mużyni
jakby barca nie miala ronaldinha i eto to by nie było tego meczy ludzie bo nie wiem czy barca by zabrnela tak daleko !! a barca jest lepsza bo wlasnie sa tam murzyni i to nawiązuje do tego aby nie było rasizmu bo biali grają z murzynami w jednym składzie !!! i to jest klub !!! a nie chelsea chelsea jest cienka !!!
no a murinho to co to jest jeden z najlepszych treneruw na świecie aha i jak sie barcy w 1/4 finału trafi juve albo ac milan to nie dojdom do pułfinału
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum