RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Barti108
2009-03-11, 15:31
prosze opiscie mi questa

rycerz raf 

Combat: 101
Profesja: Wojownik
Nick: rycerz raf
Members: nie
Wysłany: 2006-02-19, 18:53   prosze opiscie mi questa

opiscie mi questa na dragon longa i na warriors helma plz bede niedlugo membersem i chcem wiedziec

Rachim23 

Combat: 88
Wysłany: 2006-02-20, 08:17   

Lost City- quest zeby móc nosci dragonlong

Nie ja tłumaczyłem:)
Przetłumaczyła Kasiak44

Opis : Wielu próbowało odnaleźć zaginione miasto Z.A.N.A.R.I.S ale nikomu się to dotąd nie udało. Ty możesz znaleźć i zbadać wszystkie tajemnice jakie się łączą z tym magicznym miastem.

Poziom Trudności : DO?? CI??KI

Niezbędne: 31 lvl Crafting , 36 lvl Woodcutting
Zdolność pokonania przeciwnika 101 lvl
Np. Czary są dobra bronią.,
Wysoki Prayer lvl , (dodatkowo prayer potion)
Amulet of Glory też byłby pomocny dobra żywność .

Rozpoczęcie: Lumbridge / Draynor las

Nagroda : 3 Quest Points , dostęp do Zanaris i możliwość posługiwania się szpadą i sztyletem smoka (dragon)

Instrukcje :

1. Idź z Lumbridge do Draynor Vilage skręcając za zamkiem na wschód , do lasu aż zobaczysz sporą grupę postaci które zebrały się dookoła jakiegoś ogniska.

2. Kilku z nich nie będzie z tobą rozmawiać , ale wojownik pogada , trzeba mu zadawać pytania dość sprytnie, nie wprost. Np. jest zestaw gdzie jest jedno pytanie: "co to jest ZANARIS "..... a drugim pytaniem jest "KTO to jest ZANARIS"... wybieramy to drugie itd.

3. W którymś momencie powie ci że wszystkiego można się dowiedzieć od karła leśnego który mieszka w jednym z pobliskich drzew (leprechaun ). Sta? przy studni twarzą na północ i skieruj się kilka kroków na północny-zachód to jest jedyne drzewo na które jak najedziesz myszka pisze tylko "chop tree" (zamiast "chop down tree") Spróbuj je zrąbać a wyskoczy bardzo wściekły krasnolud. Biegnij za nim i spytaj jak znaleźć ZANARIS

4. Teraz przygotuj się do zabicia przeciwnika lvl 101 tylko siekierą z brązu albo spróbuj cos wybrać z rzeczy które
wymienię :
Np. Silne Czary są dobra bronią. Wysoki Prayer lvl , Amulet of Glory tez byłby pomocny no i oczywiście dobra żywność .
Strzały nie są bronią dla monków....więc przechodzą przez kontrolę łuk gotowy już nie.... ale jeśli masz przy sobie łuk i
cięciwę (osobno) to nie odbiorą ci w czasie kontroli . możesz więc połączyć MAGA z ?UCZNIKIEM

4. Zdeponuj wszystko co kojarzy się z bronią w banku poza tym co wymieniłam wcześniej . I idź do Portu Sarim i pogadaj z
Mnichami Entrana . Przeszukają cię dokładnie i jeżeli znajdą coś zastanawiającego zabiorą do depozytu .

5. Jak już dostaniesz się na wyspę przygotowany do bitwy idź na północny wschód aż do przejścia mostkiem i zaraz za nim skręć na zachód i idź do grupy martwych drzew. Tam jest mnich i drabina w dół.

6. jeśli spróbujesz zejść na dół mnich każe ci się zastanowić bo jest to bardzo niebezpieczne miejsce z którego nie da się wrócić. DRABINA PROWADZI WY??CZNIE W DÓ? !!!! Sprawdź czy masz przy sobie runy do teleportacji bo w przeciwnym razie czeka cię powrót z 31 lvl wildenes ponieważ jest to jedyne wyjście z tej groty . (Zawsze możesz spróbować dobiec zmieniając na jak najmniej zatłoczony świat)

7. Zejdź drabiną na dół i zabij kilku ZOMBIE lvl 25 aż wreszcie któryś rzuci ci siekierkę z brązu . Wtedy przebiegnij koło demonów lvl 92 kierując się w prawo do małej groty . ( możesz tez poprosić jakiegoś przyjaciela żeby tam z tobą poszedł i obstawiał cię przy walce (potwór nie może przejść jak inny gracz stanie na jego drodze, i wtedy z daleka możesz go spokojnie zabić ) biegnij}

8. W tej małej komnacie stoi po środku piękne czarodziejskie błękitne drzewo gdy tylko zaczniesz je ścinać wyskoczy duch drzewa z lvl 101 możesz spróbować biegiem oblecieć drzewo tak żeby stanęło miedzy tobą a duchem i wtedy spokojnie go wyko?czysz Albo pokombinuj z przyjacielem który posłuży jako bariera

9. Skoro już pokonałeś Ducha drzewa możesz teraz narąbać tyle ile zmieści ci się do inwentarza bo z niego potem zrobisz laski pozwalające na skorzystanie z tajnego portalu (mała pusta chatka na bagnach koło Lumbridge)

10. Teraz albo teleport..... albo w jaskini z demonami lvl 92 poszukaj groty prowadzącej na wildy lvl 31 Jak już udało ci się wydostać.... poszukaj noża i użyj go na zrąbanym drewnie. (braches) i wykonaj "Draman Personele"

11. Z tym co zrobiłeś ... "Draman Personal" (jeden na osobę resztę zostaw sobie na potem.... tte patyczki to twój bilet do najlepszego miasta w tym świecie pełnego dóbr wszelkich o jakich dotąd tylko marzyłeś. Jest ty nawet "COSMIC ALTAR" jeśli tylko masz talizman możesz tu robić cosmic rune no i wreszcie możesz używać Dragon long sword.

QUEST SKO?CZONY !!! ;-)

Na warriors helm nawet nie wim jaki jest, ale jak masz mocne nerwy to zrób questa na dragon scimmy Monkey Madness. Straciłęm tam 300k. 2 razy mnie zabili -2: rune kite, rune full helm, ammy of power czyli 180k i ponad 100k na potiony zebym nie zginoł:)

xselos4 

Combat: 89
Nick: xselos4
Wysłany: 2006-02-20, 08:46   

wow dlugi ten quest

Radek 102 

Combat: 82
Nick: Radek 102
Wysłany: 2006-02-20, 13:24   

monkey madness tez jest trudny słysałem

Hagen X
[Usunięty]

Wysłany: 2006-02-20, 18:06   

jak mówisz że monkey jest trudny to weź zrób desert treasure lub mouring erdpast.. Monkey wymięka przy nich

Radek 102 

Combat: 82
Nick: Radek 102
Wysłany: 2006-02-20, 19:42   

ja moze no moze bede mial membera ale kiedy nie wiem

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak
Wysłany: 2006-02-20, 19:58   

ok zamykam

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do: