Tu pojawia się moje kilka pyta?... Jeszcze ani razu nie byłem u mima ani u zombiego ale mam kilka pytan.
Czy mim lub zombie pojawiaja sie tylko raz w zyciu postaci Runescape czy może więcej?
Czy jeśli może mieliście taką sytuację to moglibyście mi powiedzieć co trzeba zrobic u zombiego??
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2006-03-19, 20:01
na pewno moga pojawic sie wile razy w zaleznosci od tego ile masz szczescia. co do zombi to wiemy tyle ze pojawia sie przy zakopywaniu kosci a co do mime to w zaleznosci od szczescia.
mam małe pytanko pojawił się zombi zabierał mi po 6 życia czekalem az zabierze prawie cale czekalem i......................... grabarz się nie pojawił czemu prosze o odpowiedź najlepiej to na PRIV lub tutaj
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2006-04-21, 18:04
no tak od zakopywania kosci jest pare eventow poczynajac od zombi ktory cie attakuje i musisz go zabic pozniej jest shadow tez musisz go zabic po tego grabarza ktorego nie zabijasz
Combat: 71
Profesja: Wojownik
Nick: Red Tron
Members: nie
Wysłany: 2006-04-21, 18:38
To jest tak, że jak zakopujesz kości to może Ci wyskoczyć:
- zombie--> należy zabić,
- shade--> jak wyżej,
- grabarz Leo--> on się pojawia i od razu teleportuje Cię na cmentarz, gdzie musisz poustawiać odpowiednio trumny. Np. masz w trumnie czaszkę, kości i kilof. Szukasz na grobie kilofa albo innego narzędzia górniczego i tam wkładasz trumnę. Z resztą trumien postępuj jak wyżej.
Ten błąd, że jakoby "wyskakuje zombie" powstał najprawdopodobniej dlatego, że Leo daje Ci ubranie "zombie", zwane powszechnie full szmatą Toby było na tyle
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum