Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-02-19, 13:27
lol... po co, co chwile wypad ?? nikt niema czasu na własne sprawy.. a jak ktoś chce iść to podczas gr niech się pyta ludzi czy idą... może będzie miał szczęście...
albo wszystkie akademie sparing by zrobily np akademia magic - akademia ranger-akademia warrior kazda akademia tylko z nauczycielem moze do tej slabej by ktos z pc doszedl
teraz to wy zajmijcie sie trenowaniem do pojedynku ze mna i z hubercikiem.
mi narazie nie odpowiada, zebysmy na wilda szli. mam inna robotke i musze ja szybko wykonac
Ja proponował bym ustalic stały dzie? na klanowy wypada na wilde który był by obowiązkowy. A bardziej zdyscyplinowani z akademitez mogli by isc. Mi pasuje od piątku do niedzieli. Moze sobota??. A w tygodniu to jak kto chece.
Co wy na to??
Ja proponował bym ustalic stały dzie? na klanowy wypada na wilde który był by obowiązkowy. A bardziej zdyscyplinowani z akademitez mogli by isc. Mi pasuje od piątku do niedzieli. Moze sobota??. A w tygodniu to jak kto chece.
Co wy na to??
wiesz co...ja bym wlasnie zrobil takie piatki sparningowe...na 19 worldzie o hmmm..19.00 ?ja bym byl za
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum