Tak właśnie mi chodziło o Ice Gianty. Sorki za pomyłkę
Skicek to ty w ogóle bjiesz jakieś potworki ? Tak pytam bo dzięki Bogu ciągle pomagasz wszystkim na forum
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2007-12-25, 18:54
zaczynajac od tego ze rzadko gram bo nie mam czasu no to wlasnie zabijam green dragons a wczesniej gdy byl wildness to zabijalem ankou no i jak juz mowilem to zadania od slayer mastera wykonywalem
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Krazykushluk
Members: tak
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 104 Skąd: Barbarian Village
Wysłany: 2007-12-25, 20:39
elvar napisał/a:
P.S a tak przy okazji to będę miał dobrą radę na jakie potem potworki chodzić
To ja mam pytanie: na jakie potworki mam chodzić, z 41 (almost 42) lvlem, gdzie one się znajdują i (jeśli to potrzebne) ilość jedzenia, potrzebna do zabicia danego stworzenia.
Edit: tak ogółem, jeśli o mnie chodzi, to nie mam potworów, na które chodzę regularnie, przeważnie jak mi się nudzi atakuję guardów w Falador (19 - 23 lvl)
ja chodze na:
-gdy szkole ranged to lesser demony
-gdy szkole melee to w ss na 2 poziomie są zombie 30 lvle (duo exp, wypadająsteel arrows, i mająmały def)
a jak masz 41 cmb to najlepiej ci chodzic do ss(podziemia barbarian) na 1 poziom i zabijać minotaury i wolfy
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-03-19, 17:58
ja jak mialem ~30cmb lvl(ale to byly czasy ) chodzilem na minotaury (27 lvl)
niedawno chodzilem na lesserki (83 lvl) na Karamja
lowilem lobki gotowalem i mialem smaczne jedzonko
teraz chodze na cocrouch'e te z 83 lvl(nie wiem jak sie nazywajom )
GENIALNE (!) maja dropy
jesli masz DUZEGO FARTA moze ci wypasc rune scimmi albo kite (udalo mi sie zdobyc kite )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum