briard95
Combat: 28
Profesja: Wojownik
Nick: riard95
Members: nie
Wysłany: 2008-03-19, 11:15 Jak robić Magic lvl?
No wiecie jak zrobić magic lvl bo narazie mam na 2 i nie mam pojęcia jak to mam powiękrzyć.
może wy mi pomożecie?
[ Dodano: 2008-03-19, 11:18 ]
No i jeszcze gdzie moge kupić runy??
Bo mam sporo różnych ale jednego nie mam
[ Dodano: 2008-03-19, 11:41 ]
Wy ludzie jak się może opłacać magia jak za jedno użycie magi zabierają jednego runa.
A wiecie jak się robi runa? bo ja kupuje
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-03-19, 20:23
jesli jestes biedny mozesz isc do general store w lumbridge tam sa 3 NPC(postacie sterowane przez komputer) magiczka luczniczka i wojownik
wojownik jak z nim pogadasz da ci miecz i tarcze treningowa
z luczniczka jest trudniej... musisz kliknac na nia prawym (przyciskiem myszki oczywiscie) i "claim" da ci za to luk i strzaly treningowe(25)
a z magiczkom jest najgorzej NIE MOZESZ miec w banku ani przy sobie run air ani mind, jesli nie masz klikasz ja prawym (przyciskiem myszki oczywiscie) i tak jak w przypadku luczniczki "claim" da ci 30 run air i mind
jeszcze 1: wojownik da ci bron bron(chyba) kiedy tylko zechcesz a luczniczka i magiszka co pol godziny
ale glupie jest to ze jesli przyjdziesz do luczniczki da ci luk i potem pojdziesz do magiczki nie da ci runek, musisz poczekac pol godzinki
a zeby robic runki musisz miec zrobiony Rune Mysteries Quest, wykopac se rune ess. isc do oltarza z amuletem i... no i robis se runki
jezeli ma sie duzy magic lvl oplaca sie byc magiem
ja mam ~25
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-03-24, 21:42
Chcesz mojej rady to dobij do 55 magick lvl ( w miarę szybko się robi) i jak bedziesz miał czar o nazwie High Level Alchemy to alchemuj.....polecam amulety magick def i str.
Jeden minus na start potrzebujesz minimum 300k kasa się z deczka zwraca.
Ale jak jestes bankrut i masz dużo czasu i cierpliwości (jak tak to podziwiam) to kup z 1k mind, 3k ari rune i air staf i nawalaj z fire strike....xD
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-03-26, 19:12
To zależy od finansów
hehe....jak ma kasy na wydanie to niech ćwiczy na chaosie a jak nie to ......
PS ta postać należałą kiedys do Janka R. zwinełeś czy Ci ja dał ???? Jasio38 ???????
Jak już ci się nie chce robić run, to poprostu zrób quest Rune Mysteries, kop Rune Essence i sprzedawaj, dużo kasy bedziesz miał. Ja nie lubię robić mind rune więc je kupuje.
Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum