Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2006-05-26, 22:05 PRAYER
Otóż nakręciłem film o prayerze... może niejest najlepszej jakości ale chciałbym abyście go ocenili.. To mój pierwszy taki film i jak się spodoba, to będe kręcił więcej... a jak nie.. cóż... pozostawie to dla innych
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2006-06-01, 10:27
włączasz ten link, zjeżdzasz troche na dół i tam pisze download... wybierasz na samym dole w tabelce "free", odliczają się sekundy.. czekasz... następnie jak się sko?czy odliczać pojawia się kod.. wpisujesz go i dusisz download
Wysłany: 2006-06-10, 09:51
Mistrz Michalinho napisał/a:
włączasz ten link, zjeżdzasz troche na dół i tam pisze download... wybierasz na samym dole w tabelce "free", odliczają się sekundy.. czekasz... następnie jak się sko?czy odliczać pojawia się kod.. wpisujesz go i dusisz download
Valoper
Combat: 31
Profesja: Wojownik
Nick: Valoper
Members: nie
Wysłany: 2008-04-01, 14:57 Re: PRAYER
Michalinho napisał/a:
Otóż nakręciłem film o prayerze... może niejest najlepszej jakości ale chciałbym abyście go ocenili.. To mój pierwszy taki film i jak się spodoba, to będe kręcił więcej... a jak nie.. cóż... pozostawie to dla innych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum