AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-05, 20:06 Firemaking - po co na f2p?
Siemka. Po co jest fire making dla f2p? wiem żeby rozpalać ognisko ale co mi to da? Żeby zarobić? - jak? Wc np jest żeby zarobić ( na yewach);smithing też do zarabiania tak samo jak mining. Ale po co fire making to nie wiem .... proszę o odpowiedź
fm jest po to żeby mieć lepszy Total albo później ashes zbierać i sprzedawać nie jest opłacalne tylko po prostu daje ci większy Total jak ktoś ma za dużo kasy to kupuje i spala:)
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-04-05, 21:09
fm zawsze ci sie przyda chocby np:
jestes na wildzie potrzebujesz ognicha i znajdujesz yew logsy- jak masz 9 fm to co mozesz zrobic??? nic. dlatego oplaca sie miec chocby 30
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2008-04-06, 11:15
sposob na zarobek z FM wejdzie w dzial artykuly i tam mini gry questy i tam powinnien byc moj niedokonczony artykul o barbarian trening. Tam mozesz dostac nawe d full helm a inny sposob to mini gra na bagnach w mort
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum