mattyzen
Combat: 58
Profesja: Wojownik
Nick: matt yah
Members: nie
Wysłany: 2008-03-28, 18:01
Najlepsza bro? oczywiście jest runiczna,ja osobiście noszę rune scimitar gdyż jest szybsza od dwuręcznego-runicznego miecza,ale właśnie ten dwuręczny miecz mimo że jest wolniejszy to odejmuje wcale nie mało więcej od scimitara i w przyszłości kupię sobie i ten ale dopiero wtedy gdy będę miał bardzo duży lvl ataku gdyż atak sprawia że się szybciej
atakuje.
A i tak żebyście wiedzieli teraz mam 60 lvl combat a nie ten który jest pokazany.Ale gdy dowiem się jak się go tutaj zmienia ,to będe regularnie go zmieniał .
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-03-28, 19:46
1 nie szybciej atakuje tylko czesciej sie udaje wziac komus zycia
2 musiz kliknonc na napis profil pod logiem PC zjechac na dol i wybrac jaki chcesz(albo lepiej jaki masz) cmb
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-04-03, 18:28
Rune 2h to raczdej na dobicie wroga-sam czasami chodze z scimi na wilda a w plecaku mam 2h.
Jak szpeniu ma mało HP to ciach z 2h 20 i pozamiatane, jednak do ćwiczenia-bądź jak to mówicie "nabijanie xp'ka" najlepszy jest scimi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum