Skąd można wziąć potiony na przykład:ataku,defa i innych skillów?
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-08, 18:55
Z tego co wiem jest niewiele: Strenght potion (podnosi str) można go kupic na ge za okolo 700 albo zrobić ( lumpwut rod , red spider eqq +5 gp :D)
Wizard mind bomb ( czy jakos tak) - podnosi magic, Można go kupić w barze w falador
Jest jeszcze jeden (dodaje 1 do miningu) ale zapomniałem nazwy, także można kupić w barze w falador
na members jest jeszczze prayer potion def potion super str potion itd. duzo jest potionow mozesz je robic na members dzieki umiejetnosci herblore (
oprocz str pota)...
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Wysłany: 2008-04-09, 17:05
Moim zdaniem to nie ma czegoś takiego że na ileś czasu, tylko poziomy w jakimś tam czasie same spadają/podnoszą się tak samo. Np jak ktoś osłabi nam str o 3 i policzymy ile czasu zajęło odnowienie sie str to po wypiciu str pota i podniesieniu o 3 to w takim samym czasie spadnie do normalnego może się mylę
Jurin
Profesja: Quest Master
Nick: Jurin1990
Wysłany: 2008-04-09, 19:36
Na free dostepny jest tylko strength potion. Oprócz tego jest kilka piwek, które można kupić w różnych miejscach; daja one rózne bonusy, szczerze mówiąc nie eksperymentowałem.
Na membie mamy masę różnych potionów, przede wszystkim potiony zwiększające szystkie combat statsy i ich ulepszone wersje (super ).
Są też potiony zwiększające poszczególne skille jak np. fishing.
Skąd je brać? Kupować na GE tudzież robić samemu jesli mamy membera i wysoki herblore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum