Mam pytanko, otóż wie ktoś, skąd można wziąść Cape's które dodają do np. Woodcutting albo Strenght ? ? ?
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-28, 12:45
Jeśli dobrze myślę to są to skill cape. Są one od 99 lvl'a jakiegoś skilla i po naciśnięciu operate dodają trochę do tego lvl'a. Przykład: Mam 99 WC płace za skill cape 99k . Naciskam na operate i mam trochę większe WC :D
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-04-28, 18:58 Re: Cape.
Fury napisał/a:
Mam pytanko, otóż wie ktoś, skąd można wziąść Cape's które dodają do np. Woodcutting albo Strenght ? ? ?
Może bys napsiał co dodają? Bonusy, levele czy co? Zgadywać mamy?
Jeśli chodzi o bonusy to jest taki strój, który nazywa się bodajże lumberjack i jeżeli ma się go całego na sobie to on dodaje bonusy do wc w postaci 2,5% więce exp'a za każdego log'a.
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-28, 19:52
No co ty gadasz? :D przecież wróżkami jesteśmy :D mamy zgadywać :D ja muśle że te skill cape mu chodzi ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum