AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-04-30, 12:02 Ape Atoll Agility Course
Siemka. Jakie potrzeba mieć uko?czone questy żeby dostać się na Ape Atoll Agility Course?
Proszę o napisanie wszystkich questów : np Potrzeba **** questa , ale żeby go mieć to trzeba mieć **** questa to prosze napisać te 2 questy :D
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-05-01, 16:47
Monkey corpse to inna nazwa monkey bones. Zdobyć je mozna w Adrougne Zoo. Strzelasz do małp z łuku przez kraty, a potem podnosisz kości telekinetic grab'em.
A co do tych puzlli z MM to też się z nimi męczyłem ok. pół godziny .
Zobacz sobie punkt czwarty w tym artykule. Tam jest pokazane na screen'ie jak po kolei ułożyć część puzzli. http://www.runegamer.com/quests/monkeymadness.html
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-04, 14:14
Czy jesli nie mam zrobionego w całości monkey madess ( zostało mi zabić demona) to mogę korzystać z areny? Pytam się bo jeszcze nie mam 48 agi i nie wiem czy będę mógł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum