RejestracjaRejestracja
ZalogujZaloguj
GrupyGrupy

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Barti108
2010-10-14, 21:13
Gildscape

LucekPL 

Combat: 88
Profesja: Wojownik
Nick: kuba249
Members: nie
Wysłany: 2008-05-20, 16:25   Gildscape

Witam, chciałbym przedstawić wam Polski Prywatny Serwer RuneScape "Gildscape", który posiada dwa światy Świat 1 na Hamachi oraz Świat 2 bez Hamachi. Obydwa światy są idealnie zsynchronizowane aktualizacje są najpierw na 1 Świecie i 24h później na Świecie 2. Do zaoferowania mamy 23 Skille takie jak attack, strenght, defence, hp, magic, ranged, prayer, runecrafting, herblore, thieving, crafting, slayer, mining, smithing, woodcutting, firemaking, farming, agility, fishing, cooking, fletching, Serwer jest narazie w 100% za free dla graczy i waszej przyjemności Poniżej przedstawiam Info dotyczące serwera. Screeny dotyczące skilli oraz większego info (jak wejść itp) Na dole postu.

UWAGA ! JEŚLI WYBRAŁEŚ ŚWIAT 1 lub 2 TO JUŻ ZAWSZE NA NIM MUSISZ GRAĆ
Oczywiście możesz mieć 2 Konta i grać na 1 i 2

Co do światów jeśli ktoś ma hamachi niech wbija na hamachi (ponieważ są tam najświeższe aktualizacje) jeśli nie niech wbija na normala ;) .
Scammersi, oszuści i itp nie są mile widziani i ko?czą się banem (Mam spis w Javie wszystkie raporty, trade i komendy <LOL>)

---------------------------------------------------------------------------------------
INFO
---------------------------------------------------------------------------------------

Nazwa Servera:Gildscape
Max il. Graczy Online: ok. 50 na jednym świecie.
Godziny działania:
Świat 1: Dni Powszechne: 16:00 do 23:00 Weekendy:12:00 do 24:00 z przerwami na restart itp.)
Świat 2: Dni Powszechne: 15:00-15:30 do 20:30-21:00 Weekendy: 10:00 do 20:30 (z przerwami na restart itp.)

Status serwera:
Świat 1: Jeśli GM Maniek świeci się na HAMACHI tzn, że ON
Świat 2: 9701653 To nr GG, na którym w OPISIE jest napisane czy OFF/ON (proszę nie pisać nic na ten nr ponieważ TO TYLKO STATUS)

Sieci Hamachi do Świata 1.

Nazwa Sieci:
GildscapeV2a
GildscapeV2b
GildscapeV2c

Hasło: runescape

IP:

Świat 1: 5.206.11.109
Świat 2: gildscape.no-ip.org
Port: 43594

Stronka: >>>Kliknij TU<<<
Forum: >>>Kliknij TU<<<

KONFIGURACJA

Exp: Różny do każdego skilla inny.
Drop: Ciekawy ;) Głównie z Slayer Mobów
Eventy: Będą Czasem

ADMINISTRACJA

-GM Maniek
-GM Lucek
-

DOWNLOAD

Client:
mirror1 - http://www.mediafire.com/?towuzznjloh
mirror2 - http://rapidshare.com/fil...y_V1.5.rar.html
mirror3 - http://www.sendspace.com/file/8r589u

SCREENY

Aby wejść na serwer w przypadku Świata 1 Najpierw Trzeba Wejść Na Hamachi (Kto Ma Ten Wie Jak Wejść) kto nie niech wbija na świat 2
wchodzimy w klienta powinno sie pokazać coś takiego

Klikamy Enter i powinno wyskoczyć coś takiego

W username wpisujemy LOGIN w Password wpisujemy HASLO w Server IP wpisujemy IP Świata 1 lub Świata 2 (Ip podane u Góry Postu)

Wbiliśmy na Serwer ;) Witamy w Świecie Niezwykłej Zabawy ;) Na początku pojawiamy się w miejscu tak zwanym TUTOR i dostajemy Iron Warhammer, Iron Chainbody, Iron Platelegs, Wooden Shield, Glarial's Ammulet, Cape,
Bobble hat, Gold ring

Gdy chcemy zmienić swój wygląd wpisujemy ::char

Posiadamy również darmowe teleporty do m.in do TUTOR czyli tam gdzie się zaczyna nasza przygoda do Varrock, Falador, Shops(Miejsce gdzie znajdują się najlepsze sklepy naszego GS a co tam jest ?? Tajemnica musicie wejść i zobaczyć ;) ,Do potworów Slayer aby bić lvl slayer,Fish czyli tam gdzie najlepiej łowić rybki oraz Mining można tam kopać oraz uprawiać Farming, jest też możliwość w każdym miejscu wejść sobie do Banku ;)

Cooking: Niestety przy firemaking nie pojawiają się ogniska więc smażymy w kuchni ;) np. w Fishing (Darmowy Teleport)

Woodcuting:

Gdy Wpiszemy ::danio otrzymamy sharki ;)
Gdy Wpiszemy ::god będziemy latać

Zarabianie Pierwszej Kasy: Można tworzyć komędą ::danio sharki i sprzedawać w zwykłym sklepie jest to naprawde opłacalne ;)za 5 sharkow 2,5k

Farming:Narazie można tylko grabić trawe ale szybko da się dobić 99 ;) (W mining (Darmowe Teleporty))Trzeba kliknąć na grabie a później na Trawkę

Magic: Trzeba używać ręcznie

Mining:Bronze Pickaxe leży na ziemi respawnuję się co chwilke a Rune można kupić w varrock koło kolesia ze staffami ;)

A o to słynne SHOPS ;) jest tego NAPRAWDE DUŻO są tu Itemki niezwykle fantastyczne i są te których nie ma na RS

Slayer:Bijemy Potworki i leci nam lvl slayer ;)

Prayer: Pracujemy nad tym ale nie wiemy czy osiągnie sukces narazie prayer można trenować w 1 sposób a więc w TUTOR zaraz po przeteleportowaniu raz na jakiś czas pojawiają się zwykłe Bones ;)
Thieving: Okradamy w TUTOR klatki ;)
Herblore: W shops koleś sprzedaje wytwory trzeba kupić jakiś wytwór i wymyślić roztwór ;)
Agility: Ćwiczymy ją przechodząc przez różne przeszkody typu rury, skały itp.
Crafting: Umiejętność dodatkowa, którą ćwiczymy podczas mini-gry ZŁOTNIK

Reszta Skilli Jest jak w RuneScape kto nie wie to GooGle Nie boli ;) Postaram się na czasie opisać wszystkie skille ALE BŁAGAM PRZED PYTANIEM SIĘ CZEGO KOLWIEK POSZUKAJCIE NA GOOGLE JEŚLI JEST TO MOŻLIWE
Zapraszamy
Rejestracja trwa 30 Sekund a przygody Trwają Wieki

http://pc.hostdmk.net/sg1...es5/kuba249.png

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak
Wysłany: 2008-05-20, 17:00   

sprawdzi ktos czy to nie ma keyllogerow lub innych badziewi bo ja teraz czasu nie mam ;/

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

LucekPL 

Wysłany: 2008-05-20, 17:23   

heheh skicek kolegom tego nie robie nie pamietasz mnie pewnie ja to kuba249 kiedys bylem w pc bylo to bardzo dawno temu ja was polowe pamietam ;p;p 88cmbt membersa mialem pamietam jak sie ciebie o poraty pytałem ;) nie ma keylogerow mozecie walic smialo na gamecenter.pl tez jest opublikowany ;) tu free members lepszy exp i shopy ;p chcecie to wbijajcie ;)

AndreeW 

Combat: 72
Nick: Andreew X
Wysłany: 2008-05-20, 18:06   

Nice zapowiada się fajnie ;] Jak możesz to opisz dokładniej agility - to mój ulubiony skill ;] o i czy zrobiliście już że agi powoduje szybszą regeneracje run? ;p

®AndreeW®

LucekPL 

Wysłany: 2008-05-20, 18:13   

niestety nie pracujemy nad wszystkim narazie zrobilismy Castle Wars i probojemy Dual Arene ale narazie nie wprowadzamy tego w serwer bo jest w fazie testow co do szybkiej regeneracji to jeszcze nie a agility uleglo zniszczeniu tak jak thieving dziala jak dziala i kiedy bedzie znow tak jak bylo nie umiem napisac ;) Zapraszam

@Frodo@ 

Combat: 101
Nick: `
Wysłany: 2008-05-20, 18:53   

Jesteście śmieszni, cała strona O tym jest śmieszna i w ogóle ta gra jest smieszna
Mogłbym powiedzieć tylko tak; Muahahahahah, ale nie zrobie tego i kilka spraw wytłumacze, więc tak:
-Jaka jest radość w tym że w ~1sec możesz zdobyć 5m i wszystko sobie pokupywać ?
-Czy cieszy Cie wbicie str do 99 w jeden dzie? ?
-Admini banują Cię kiedy chcą, sam kiedyś chciałem zobaczyć co to takiego te `podróby` Rs i pograłem z 10 minut i jakiś admin podchodzi do mnie i piszę `N00b` zaraz connect lost i `Your acc has Banned`.
-Gra jest PEEEEEEŁŁŁŁŁŁNNNNAAA Laggów i bugów, oraz zapewne jakiś Je%^nych trojanów czy Czego tam jeszcze.

Podsumowując, gra nie daje żadnej przyjemności z gry, jest pełna wszelakich świ?stw, oraz jest ona NIELEGALNA, zaraz pewnie ktoś powie `Ona jest legalna !` i tu odpowiedz: `du du się znasz, więc nie mow o rzeczach Tobie nie znanych`.
Jeżeli nie stać cię na memba to trudno skocz z mostu z tego powodu, k?
Do autora Tematu: YOU FAIL !

Od kiedy Tak rywalizująca z innymi stronami o Rs, popiera mopary i inne takie gó^&a ?

LucekPL 

Wysłany: 2008-05-20, 19:05   

Żal mi cię koleś naprawdę po 1 to nie jest taki serwer jak inne to że zarobisz 5M nic nie daje bo du du za to kupisz za przeproszeniem na start dajemy 100M a żeby zdobyć naprawdę fajne itemki trzeba się napracować w 1 dzie? 99 ciężko chyba ze ktoś na umór
U nas od 2 lat zostało zbanowane 10 osób jeszcze żaden z adminów nie powiedział do gracza noob i nie dal kicka i bana gra LAGÓW nie ma oraz bugów wszystkie są wyeliminowane oprócz jednego którego się pozbyć nie możemy a mianowicie dropi nam NULL i jak sie to podniesie to wiesza sie serwer to jedyny błąd PLIKI są zarejestrowane Polskiej Organizacji Patentowej jest w 100% za free wiec jest legalna

Koleś taka prośba weź się odwal jesteś N00b jak to nazwałeś nikt Ci nie każe grać wiec odbij koleś ok ?

Do @Frodo@ YOU FAIL !

@Frodo@ 

Wysłany: 2008-05-20, 19:12   

Gościu, jeżeli ta gra jest tak super wow ale fajne , to po co latasz po każdej stronie i ją tak rozgłaszasz ? Co do tego czy jest ona legalna, napisz list do JAGEX i skopiuj odpowiedź i przekonamy się kto tu ma rację -.-. Szukasz szczęścia u głupich ludzi i tyle Ci powiem człowieczku. Co do słowa Noob- zobacz sobie definicje panie Administratorze Legalnej Gry.

LucekPL 

Wysłany: 2008-05-20, 19:15   

A po to, że wprowadziliśmy nowe aktualizacje oraz 2 świat i był ress acc więc serwer pusty dlatego się go publikuje a jak myślisz RS nie był publikowany ?? a miniclip to co ? koles cya tyle Ci powiem

@Frodo@ 

Wysłany: 2008-05-20, 19:23   

Bo myślałeś że Tutaj będą same wypowiedzi typu `Ach jaka super Gra !`, `Wreszcie nie będe musiał płacić za grę !` ale Tobie się nie udało, bo przynajmniej 10% tego forum troche patrzy z perspektywy `mądrego rozumowania`. Pewnie się nie przyznasz do błędu ,ale cóż twoje życie twój rozum. Do PC <--- to że zgadzacie się z `takim czymś` psuję waszą reputację jako Wielkiej strony o Rs, gdzie wiele początkujących graczy nie wie co jest teraz dobre a co złe...

LucekPL 

Wysłany: 2008-05-20, 19:27   

wiesz ja myślę, że to ty im psujesz reputacje gry bo jeśli mi się coś nie podoba i nie mam zamiaru czegoś robić to się nie odzywam a ty jak konkretny HAM I NOOB pchasz swój palec w nieswoje ręce !!! nie oczekiwałem ŻADNYCH ODPOWIEDZI akurat membersa płaciłem kilka miesięcy ale.... nie będę się dla Ciebie rozpisywał KOLEŚ NIE ODPISUJ JUŻ BO JA JUŻ I TAK CI NIE ODPISZE Cya

Kuba 

Combat: 103
Nick: I N S E R
Wysłany: 2008-05-20, 19:29   

Już ściągam :)
Są tu Skill capy ?

LucekPL 

Wysłany: 2008-05-20, 19:30   

Jasne oraz kaptur ;) osiągasz 99 lvl idziesz do varry do zamku w bibliotece jest Mag gadasz z nim i masz, Gdy założysz cape lub kaptur dostajesz emote ;) a są ciekawe i fajne

AndreeW 

Combat: 72
Nick: Andreew X
Wysłany: 2008-05-20, 19:42   

Frodo nie obraź się ale powiem. Jak ci nie pasuje serwer nie musisz grać, nikt nie musi ale może. Lucek jak chce niech sobie reklamuje gdzie chce - jego sprawa. Napracował się żeby go zrobić niech teraz czerpie korzyści.

®AndreeW®

Skicek 
PC for ever

Combat: 187
Nick: Skicek
Wysłany: 2008-05-20, 20:04   

jesli nie ma zadnych keylogerow i innych syfow to nei mam nic przeciw jak narazie temu by ten temat istnial szczegolnie ze zostal umieszczony odrazu w poprawnym dziale a nie jak inni pisza w nie tych dzialach co maja

Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.

Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Skocz do: