Proszę o szybką odpowiedź błagam. Otóż mam taki problem że mam mało miejsca w plecaku a wiem że można mieć więcej przynajmniej tak mówią kumple ale ja nie wiem ja to zrobić proszę o pomoc. Z góry wielkie dzięki.
w prawdzie nie wiem czy nie dali czegoś nowego ,ale myślę że chodzi wam o Ava device/Ava attractor dostaję się to po quescie Animal Magnetism ,daje bonus do ranged i przyciąga nie które strzały wokół ciebie
Mój kumpel (login Ucznik23) posiada niesko?czenie wiele miejsca w plecaku. A na opcji prayer czy jak tam jest plecak i pisze na nim że można schować więcej przedmiotów
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2008-05-26, 16:52
1 na pewno tak nie pisze
2 to jest po to ze jak masz wlaczone i dedniesz nie tracisz dodatkowego 4 itemka
3 Kubaos notorycznie nabijasz posty prosze cie przesta?
4 Axel King extra prawdomówni sa ci twoi koledzy
Combat: 100
Nick: arek0111
Members: tak
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-05-28, 13:20
Ale bajki miejsca w plecaku nie da się zwiększyć 28 i max.
I jak juz zostało napisane można essy schować w specjalne pojemniki-nic więcej
A jak chcesz na zabrać 3k coalu to weś na karteczkę
Mój kumpel (login Ucznik23) posiada niesko?czenie wiele miejsca w plecaku. A na opcji prayer czy jak tam jest plecak i pisze na nim że można schować więcej przedmiotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum