Plz proszę o podanie miejsc w których można znaleźć ubrania tylko nie dla membów.Szukam wszystkiego a od graczy dowiedziałem się że na hallowen czy na jakieś święta można gdzieś znaleźć ubrania ale niewiem gdzie. Prosze o pomoc
[ Dodano: 2008-05-29, 15:35 ]
Jeszcze żebym nie zapomniał czy można mieć złotą zbroję
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-29, 14:36
Są ciuszki z randomu ( jak ci ktoś przyjdzie i gdzieś zabierze) są zombieee, mima, i jeszcze chyba kilka. Są także z różnych eventów świątecznych ale niestety można je zdobyć tylko podczas trwania owego święta :D
jest takie cos jak random event... przychodzi do ciebie koles i zabiera cie w rozne miejsca... i tam musisz cos wykonac zalezy gdzie cie zabierze i za to dostajesz nagrode w postaci jakiegos ciucha
Czy złota zbroja jest dla membów? jeśli nie to gdzie ją kupić?Mycu te ciuchy w centrum varroc są do bani.Wiem co to random tylko że raz w nim byłem jak nie baba ruda zaczarowała i kazała znależć jej siore ale mi sie nie udało i to było 1 rok temu.Nadal prosze o pomocne wskazówki w poszukiwaniu ciuchów.
Nie jest, ale jest droga i nie dodaje niczego więcej niż zwykła... na GE. Mówię oczywiście o pozłacanej...
W Fist of Guthix możesz zdobywać trochę ubra?, dodających do magii, łucznictwa...
Nikobelic napisał/a:
4 co powiem to to ze GE nie jest w centrum Varock
Chodzi o sklep z ubraniami, np. z sukienkami, a nie o GE
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2008-05-29, 19:04
ok pierwsze co powiem to LOL
2 co powiem to to ze złota zbroja jest dla membów a dla f2p najwyżej pozłacana i nie tylko rune ale tez adamant mitril i black
3 co powiem to to ze z tego eventa z babkom i jej siostra nie dostajesz ciuchow tylko gemy
4 co powiem to to ze GE nie jest w centrum Varock
5 co powiem to powtórze: zbierz mi cowhidy to ci uszyje jakieś łachy
PS: cowhidy to to białe coś co z krów wypada jak je dedniesz
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-29, 20:56
(g) nic nie dodają niestety. Od babki nie dostaje się ubra? ubrania możesz dostać z : mima random ( przychodzi mim i musisz go naśladować), zombiee ( jestes na cmentarzu porządkujesz trumny, i jakiegoś typa co mu ptaki polujesz i chyba tylko tyle z randomu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum