Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie
Wysłany: 2008-06-02, 14:01
musisz miec cowhidy isc do al kharid ztannowac kupic w sklepie craftingowym (nad general store) igłe (1) i nici (1 wystarcza na uszycie 4 rzeczy) jak juz masz te rzeczy to "use'ujesz" igłe na cowhidzie (nazywa sie chyba leather)
PS: nie tanuj na hard leather bo mozna z niego szyc od ~27 craftingu
Do randomu nie "wchodzisz" - samo Cię bierze, losowo (jak ktoś ma szczęście to bierze udział średnio w 1 randomie na 2-3 dni, a jak nie, to średnio 1 raz na 1-2 tygodnie )
Wysłany: 2008-06-02, 16:20
loot share = podział forsy (dosłownie)
no różnie jak w opisie pisze pist of guthix to mozesz grac w pist of guthix
jak pisze air rune running to robią tam ludzie air runy (polecam robic runy tam bo mają niezłe assisty czyli klikasz goscia prawym i np zamiast 3 air rune masz 7 (z 1 essa))
[ Dodano: 2008-06-02, 19:40 ]
aha czy można dwa razy wejść do tego samego randomu np jak raz sie nie uda z tym nimem żeby dostać całe ubranie to zabierze nas tam jeszcze raz?
Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Sorry ale jak patrze jakie Farmazony gadacie to aż szkoda słów.
Nikobelic napisał/a:
lol nieprawda mnie zabiera bardzo rzadko na zwykłych worldacj jak chcecie zeby was brało wchodzcie na worldy z lootshare
Tak, fajnie, od kiedy Loot share ma jakiś związek z Randomami ? Nigdy nie miał z nimi związku i niegdy nie będzie to od tego zależeć.
Nikobelic napisał/a:
no różnie jak w opisie pisze pist of guthix to mozesz grac w pist of guthix
Jak już to Fist of Guthix, potocznie zwany FoG.
Cytat:
co to jest te clue czy jak tam
Są to zagadki które trzeba rozwiązać, wypadają one z różnych stworów, Clue dzieli się na 3 grupy, Clue 1 stopnia, Clue 2 stopnia, Clue 3 stopnia, jak można łatwo wywnioskować, Najlepsze Clue to Clue 3 stopnia (to z niego są najlepsze rzeczy do zdobycia) a najsłabsze to Clue 1 stopnia(Najsłabsze rzeczy).
Wysłany: 2008-06-05, 15:35
1 loot share nie ma związku z randomami, wiem ale mnie czesciej porywa na takich worldach, mozesz mnie uznac za idiote - nic mnie to nie obchodzi
2 czepiasz sie szczegułów
a ztym łapaniem bażantów chodzi o to że musisz zabic bażanta z odpowiednia liczbą ogonów (na początku ten gość ci mówi) i zaniećś mięso temu kolesiowi
nie wiem czy powie ci 2 raz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum