1.Jak się zakłada klan albo gang?? Czy trzeba być do tego membersem?
2.Jak mogę wyrabiać przedmioty np. pierścienie, bo próbuję, próbuję i zawsze jest "nothing interesting happens"??
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-06-21, 20:41
1 nie trzeba, wystarczy w menu klanu (takie 2 bużki na dole) wybrać clan setup ustawiasz opcje itd. jak chcesz dołączyć do chatu klanowego musisz kliknąć join chat i napisać login tego, do którego klanu chcesz dołączyć, jeśli już jesteś w chacie możesz w nim rozmiawiać (wszyscy którzy do niego dołączyli będą to widzieli), jeśli przed wypowiedzią umieścisz znak /
2 był już taki temat, szukaj nie gryzie...na szczęście
Jeszcze jedno pytanie, tu da sie mieć maski?? Wiecie, takie maski na twarz, i zy jeśli jest, to czy dla membów??
I nowe, czy da się jakoś... zresetować questa?? Znaczy, robię Shield of Arrav i zrobiłem coś źle i jestem w sytuacji takiej, ze nic nie mogę zrobić, normalnie zaciąlem się w queście, więc chciałbym sobie zresetować i robić od nowa, w innym gangu.
Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Cytat:
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Cytat:
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2008-06-24, 15:00
1. Wild - jest to duuuży teren, w którym znajdziesz wiele ciekawych rzeczy, lecz jest bardzo niebezpiecznie tam.
2. Im więcej postów napiszesz tym masz większy poziom. To jest tak dla jaj
3. To są mini-games, w których poprostu mierzysz się z innymi graczami. Nie ma żadnych wymaga?. Duel Tournament - Al Kharid, Fist of Guthix - 20lvl wildu (północ od Varrock), Bounty Hunter - środek wildu.
4. Herblore polega na samodzielnym robieniu mikstur (potionów). Żeby go skillować musisz najpierw zdobyć odpowiednie zioła. Następnie wkładasz je do fiolki z wodą i dodajesz potrzebny składnik. Tylko dla members.
5. Treasure Trials jest to poszukiwanie skarbów. Zabijając niektóre potwory można zdobyć Clue Scroll. Jest to papierek z zadaniem-zagadką. Jeżeli wykonasz kilka tych zada? to po jednym z nich dostaniesz losową nagrodę. To co dostaniesz zależy od poziomu zagadki. Są 3 poziomy.
6. Jest to korona w różnych kolorach. Jest dostępna dla każdego gracza, lecz jest bardzooo droga. Kiedyś można było je dostać za darmo.
7. Najpierw musisz ugotować wodorosty na piecu do gotowania (range). Następnie z tym co dostaniesz (soda ash) idziesz do pieca hutniczego i używasz to razem z wiadrem piasku. Dostaniesz ciepłe szkło. Żeby coś z tego zrobić musisz użyć rurki do dmuchania (glassbowing pipe) i wybierasz co chcesz.
8. Aby zrobić garnek potrzebujesz najpierw wykopać 'clay'. Następnie używasz na nim wiadra z wodą (niekoniecznie wiadro, może być dzbanek) i otrzymujesz 'soft clay'. Idziesz z tym do Barbarian Village i używasz na maszynie do robienia garnków i wybierasz sobie co chcesz. Następnie niedaleko masz piec, w którym musisz wypalić Twoje dzieło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum