Założyłem klan i mam dwa problemy:
1. Gdy się go wpisuje w Join Chat, okazuje się, że nie istnieje, mimo, że w moim Chat Setup jak byk stoi klan Black Mask. Dlaczego mojego klanu nie ma? Czy pominąłem coś przy tworzeniu?
2. Niektórzy nie moga do niego się dołączyć bo mają za małe cmb. Jak ustawia się wymagane cmb?
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-06-28, 10:03
1 musisz w join chat napisać swój login a nie nazwe klanu
2 to kto może wejść i rozmawiać w chacie ustawiasz w onkach: who can enter chat? (kto może wejść na chat) i who can talk on chat? (kto może rozmawiać na chacie)
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2008-06-28, 10:04
1. No bo to nie wpisujesz nazwy klanu tylko nick osoby, najlepiej lidera. Można stworzyć postać z nazwą klanu i wtedy wpisywać tak jak chciałeś.
2. Tutaj nie chodzi o cmb tylko o to, kto może wejść na twój czat. Możesz ustawić, że wszyscy, że przyjaciele albo tylko ludzie z odpowiednią rangą przydzieloną przez Ciebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum