jak zrobilem postac to ona miala w okienku gdzie sie pisze taki napis ''Left-click here to enter Public Quick Chat or right-click for Clan Quick Chat,, i co mam zrobic zeby normalnie pisac bo moge pisac tylko tym Quick Chatem gdzie wybieram te opcje angileskie co chce napisac pomozcie plz.
Ja też tak miałem i nie wiedziałem co zrobić, więc gram inną postacią O.o Ale myślę, ze gdzies tam powinien byc "x" do wyłączania, poszukaj. A najlepiej wstaw screena, zebysmy mogli zobaczyć.
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-06-30, 17:04
niektórzy moi koledzy też mówią że nie potrafią pisać w zwykłym chacie ani w priv, ciekawe co to... może znów coś w stylu limitu żeby nowi nie mogli żebrać...
Combat: 175
Profesja: Quest Master
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-07-01, 12:38
Nikobelic napisał/a:
grałeś chyba na 161 lub 160 worldzie, tam można rozmawiać za pomocą QC (Quick Chat)...tylko
jak nie o to chodzi to nie wiem
Na pewno o to chodzi, bo taki właśnie napis jest w okienku chatu na tych worldach, na których mozna używać Quick Chat only.
Ja peirdziu, dlaczego większość Polaków nie czyta newsów? Wszystko jest pdoane na tacy, anwet są tłumaczenia na niejednej stronce a oni nie czytają. A potem się dziwić, czemu Polacy robią taki żał na w19, czemu mówi się na co drugiego Polaka "noob" itp.
Cytat:
Mądry Polak po szkodzie... Jak z Podolskim i PZPN-em
[ Dodano: 2008-07-01, 13:40 ]
ying713 napisał/a:
to nie mut bo od razu po treningu nie mogl mi sie pojawic bo nawet nic nie napisalem
Z drugiej jednak strony posiadanie "muta" nie ejst wykluczone, bo mógłby to być mut na IP i to by wyjasniało czemu po treningu nie można pisać normalnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum