Event to jest coś słłłliiit.. ale tylko dla f2p mnie te ostatnie eventy w ogóle się nie podobają.
Event to mini gra która jest tylko w niektóre święta polega np. na zbieraniu jajek(wielkanoc) , czy lepieniu bałwanów( boże narodznie) za każdy wykonany event jest jakaś nagroda. Event trwa ok. 2 tygodnie i co rok jest inny tak samo jak inna jest nagroda.
Serio? Pamiętam, było kiedyś lepienie bałwanów i ulepiłem jednego... Ale nagrody nie dostałem Dlaczego to oops (emotka) jest takie głupie?? Weźcie sobie zobaczcie na www.almirith.webd.pl/wojownicy/index.php , tam to jest fajny oops. Kod ten sam ale emo ze 100x lepsze
Serio? Pamiętam, było kiedyś lepienie bałwanów i ulepiłem jednego... Ale nagrody nie dostałem Dlaczego to oops (emotka) jest takie głupie?? Weźcie sobie zobaczcie na www.almirith.webd.pl/wojownicy/index.php , tam to jest fajny oops. Kod ten sam ale emo ze 100x lepsze
Musiałeś pogadać z Królową Śniegu to byś miał pozytywkę do robienia śniegu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum