Jak kupić statek? Klarense czyli ten koleś co stoi przy statku, nie chce mi go sprzedać! Mam kasę. Ale jakoś nie idzie kupić. Mam z kimś jeszcze pogadać?
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 19 Lut 2006 Posty: 2783 Skąd: Poznan
Wysłany: 2008-07-15, 08:00
adzikx napisał/a:
Jak kupić statek? Klarense czyli ten koleś co stoi przy statku, nie chce mi go sprzedać! Mam kasę. Ale jakoś nie idzie kupić. Mam z kimś jeszcze pogadać?
Spróbuj pogadać z Ned'em, który jest w domku w Draynor. On Ci powinien sprzedać.
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Krazykushluk
Members: tak
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 104 Skąd: Barbarian Village
Wysłany: 2008-07-16, 09:48
On jedynie jest kapitanem A z nim załatwia się sprawę chyba po kupnie już. knightlaska, podejrzewam że musisz wrócić do Chempion's Guild i tam porozmawiać jeszcze raz z Guildmasterem.
Wróć do Champions Guild, i sie spytaj tego kolesia z Champions Guild skąd możesz wziąść statek, a on wtedy Ci powie że możesz go kupić w Port Sarim. No i wtedy idź i go kup.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum