Najlepszy warrior. Bo kupisz raz mieccz i naparzasz ile chcesz. A łucznikiem musisz kupować cały czas strzały. No i raz czy dwa strzelisz we wroga, zanim on do ciebie dojdzie i cię rozsmaruje na ścianach. Z magiem jest jeszcze gorzej, bo na kupowaniu runów można się zabić. Koszty są takie ogromne że żal.pl.rus.us.gk.eu.com No i musisz być szybki, bo musisz cały czas czary wywoływać, a np. łucznik strzela aż do utraty wszystkich strzał. Magiem cały czas musisz wybierać czar, nakierowywać na wroga i strzelać.
Moim zbanie najlepszy jest warrior bo kupisz jeden raz uzbrojenie i starcza ci to na wiezcność
Amag i łucznik mogo popaść w kryzys finansowy
Świenta racja
Racja...
Ja twierdzę, że najlepszy na początku jest wojownik, bo kupisz sobie miecz i zbroję i walczysz non stop, później łucznik, bo jak się schowasz i Cię nie atakuje to tylko tracisz trochę strzał, a mag na ko?cu, bo koszta idą w... miliony to może przesada... no, po prostu są duże.
Thief napisał/a:
jesli chcesz zdobyc duzo strzał z ironu to idz do SoS w Barbarian Village ... zebrałem ich tam około 5000
To ja mam takie pytanie. Gdzie w SoS wypadają strzały (w sensie z czego)?
Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum