4.Gdzie można kopać granit, i czy coś można z niego zrobić?
[ Dodano: 2008-07-30, 09:36 ]
a zapomniałem czy f2p mają jakąś książkę którą można nosić??? zawsze mi się zdawało że nie ale patrze sobie na allegro a ten gość ma książę a chyba nie miał memba oto link: http://www.allegro.pl/ite...cape_79cbt.html
Combat: 53
Profesja: Wojownik
Nick: Sephirothsik
Members: nie
Wysłany: 2008-07-30, 19:26
Kod:
3.Co skillować na pierwszym miechu memba?
Ja bym skillował wszystkie memberskie skille do 40, a potem najbardziej bym się skupił na Agillity, Construction, Summoning i Fletching <Te bym do jak największego lvla robił
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-07-30, 19:33
Ashr Ishii napisał/a:
Hmmm... mapa to świstek papieru z zaznaczonymi większymi miastami, opisująca wizualnie krainy świata runescape xD Ale nie ma na niej bandit camp.
jest
Sephirothsik napisał/a:
Kod:
3.Co skillować na pierwszym miechu memba?
Ja bym skillował wszystkie memberskie skille do 40, a potem najbardziej bym się skupił na Agillity, Construction, Summoning i Fletching <Te bym do jak największego lvla robił
czemu akurat te? ja bym skillował all do 30 potem slayer thieving agi i huntera
Ashr Ishii napisał/a:
Hmmm... mapa to świstek papieru z zaznaczonymi większymi miastami, opisująca wizualnie krainy świata runescape xD Ale nie ma na niej bandit camp.
jest
jest a do tego możesz na dole wpisać szukanego miejsca
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-07-31, 14:39
Boże daj mi cierpliwość...
nie zauważyłeś że od czasu nowej grafy koło tego kółeczka z mini-mapą pojawił się obrazej kuli ziemskiej? jak go klikniesz to ci się chwile bedzie ładowało i pojawi ci sie mapa...na dole jest pasek klikasz go piszesz nazwe miejsca i ono ci sie pokazuje (z bandit campem jest dziwnie bo są 2 i nie wiem do ko?ca dlaczego sie tylko jeden pokazuje)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum