Nieprawda Skicek. Całość nie dzieje się na żadnej wyspie itp. tylko w piwnicy w domku w pobliżu zamku Lumbridge. Ma się do dyspozycji mały teren, bo ten skrawek Lumbridge w Tutorialu jest zagrodzony. Jak przejdziesz już tutorial, możesz wrócić do piwnicy, ale nie można powtórzyć tutoriala, tylko Sir Vant siedzi tam przy wiecznym ognisku i czeka na wsparcie z Falador.
ja napisał/a:
tylko Sir Vant siedzi tam przy wiecznym ognisku i czeka na wsparcie z Falador.
Właśnie, zastanawiałem się... czy ten Sir Vant doczeka się wsparcia z Faladoru? Bo tak se pomyślałem, że najpierw trzeba zrobić The Knights Sword, wtedy rycerze będą gotowi i Vantowi pomogą. Jak to w ko?cu jest?
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Krazykushluk
Members: tak
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 104 Skąd: Barbarian Village
Wysłany: 2008-08-21, 08:12
Ashr Ishii napisał/a:
Nieprawda Skicek. Całość nie dzieje się na żadnej wyspie itp. tylko w piwnicy w domku w pobliżu zamku Lumbridge. Ma się do dyspozycji mały teren, bo ten skrawek Lumbridge w Tutorialu jest zagrodzony. Jak przejdziesz już tutorial, możesz wrócić do piwnicy, ale nie można powtórzyć tutoriala, tylko Sir Vant siedzi tam przy wiecznym ognisku i czeka na wsparcie z Falador.
I to jest właśnie ten nowy tutorial. Stary dział się na wyspie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum