Wysłany: 2008-09-28, 16:38 Pytania w tematyce Runescape
Witam chciałbym zadać pare pyta? , oto i one :
1. Skąd wziąść skóre ( Leather ) na uszycie np Leather Gloves , leather Bots
2. Skąd wziąsc lub kto ma na sell Mithril , Adamant pickaxe
3. Skąd wziąść lub kto ma na sell coloured bots ( czy jakoś tak ) takie buty tenczowe
4. Mam 41 combat i expie na minotaurach lvl 12 i wolfach 14 czy tam 12 czy ot dobre expowisko czy mam expic na czymś innym
5. Skąd wziąść lub kto ma na sell Anti dragon shield
1.Trzeba wziasc cowhide, isc do pewnego kolesia w Al Kharid i ci przerobi na skore(trzeba miec igle,nici i wlasnie skore zeby cos zrobic)
2.Tak zwane GE(na północ od varroc)
3.tego nie wiem ;/ sprobuj kupic na GE
4.Heh exp na czyms innym.Pod barbarianami sa minotaury chyba 27(przed nimi wlasnie 12) a pod nimi zombie 41-47 cos takiego najpierw na minotaurach (gdzies tak do 45) potem na zombiakach(badz wczesniej)
5.Znów GE
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-09-29, 14:06
brewa123 napisał/a:
2.Tak zwane GE(na północ od varroc)
3.tego nie wiem ;/ sprobuj kupic na GE
4.Heh exp na czyms innym.Pod barbarianami sa minotaury chyba 27(przed nimi wlasnie 12) a pod nimi zombie 41-47 cos takiego najpierw na minotaurach (gdzies tak do 45) potem na zombiakach(badz wczesniej)
5.Znów GE
2 wschód Varock
3 sos
4 do 45 na minotaurach 27 lvl, potem flesh crawlery (cos koło 40 lvl) az do 75, a póżniej giant spidery (50 lvl)
5 zacznij dragon slayer quest i idź do duke lumb
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum