Widziałam koło białego zamku kurczaki,potem jak ludzie zmieniali się w KURCZAKI!Jak oni to zrobili?Mogę instruknke?Ale ja nie znam angielskiego więc wiecie...
Nie mów, żeś jest leniwy
Wiem, że jesteś szalony
Jastrzębie chowają swe szpony pod skrzydła, tak, by nikt już ich nie widział
Używam wyobraźni
Rzeczywistość mnie drażni
Cały czas uczę się
Dlatego nie dziwne, że czasem mogę się mylić
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2008-11-27, 22:18
nie kurczaki tylko indyki...
musisz wykonac eventa za zadanie znalesc 10 indykow ktore sa schowane pod jakimis np krzakami lub zabic tyle indykow by wypadl ci rog czy jak to tam sie nazywa profesjoalnie
Combat: 175
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-11-28, 22:20
Jak chcecie koneicznie bawić się w to głupie "Turkeys Hide and Seek" (chcoiaż tą samą emotkę można zdobyć po prostu zabijając indyki) to macie tutaj lokalizacje:
- south od west banku w Varrock
- przy (lub na) farmie owiec w Lumb albo obok furnace
- w północnej części Draynor Manor
- Lumbridge Swamp (miejwięcej na środku)
- kopalnia na pustyni
- w pobliżu sklepu craftingowego w Al-Kharid
- koło prayer guild
- Edge, koło Yews
- east od Mining Guild
- Mudskipper Point (półwysep między Rimmington a Port Sarim)
olixem
Combat: 32
Profesja: Wojownik
Nick: olixem
Members: nie
Combat: 175
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-12-04, 14:53
Thanksgiving 2008 event
(Święto Dziękczynienia). Ciekawe skąd ameryka?skie święto narodowe w RS... Może jeszcze zrobią polskie np. 11 listopada albo 3 maja Na dodatek Jagex to angielska firma chyba.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum