Na polnoc od Lambrige jest lodowisko. Widec je wyraznie na mapie.
Przed tym lodowiskiem stoi Head imp taki w czapce mikolaja. Pogadaj z nim a .....
Reszta juz jest prosta
Dreslaw
Combat: 54
Profesja: Quest Master
Nick: EYuki
Members: tak
Wysłany: 2008-12-20, 10:01
Rozmawiałem i nie zrozumiałem tylko jak przywołać tego stworka.
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-12-20, 20:52
Dreslaw napisał/a:
Dzięki. Odwdzięczyć się moge chyba mówiąc, że najleprzym pożywieniem jest chyba ciasto (nie tort), bo regeneruje 7 i jest dwórazowe.
swordfish regeneruje tyle samo życia co całe cake i nie je się go w częściach co często ratuje skórę
Ashr Ishii napisał/a:
O.o Łał! Dzięki, ta informacja zmieni całe moje życie!
Z tego postu wynika że RuneScape jest twoim życiem, a więc dam ci dobrą koleże?ską rade przesta? postrzegać RuneScape jako sprawę priorytetową bo ta gra jest jedynie zwykłym pochłaniaczem czasu, i grając w nią na chleb nie zarobisz. A więc jeżeli ci się wciągnęły takie gry to polecę ci o wiele lepszą i fajniejszą od RuneScape. Ta gra to realne życie, w niej zdobywaj wysokie skile i coins a wyjdziesz na tym o wiele lepiej .
Combat: 175
Nick: Barti108
Members: tak Pomógł: 5 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Kwi 2007 Posty: 1546 Skąd: Mos Le'Harmless
Wysłany: 2008-12-20, 21:35
Haha, Vego nie zrozumiał
Dreslaw napisał/a:
Dzięki. Odwdzięczyć się moge chyba mówiąc, że najleprzym pożywieniem jest chyba ciasto (nie tort), bo regeneruje 7 i jest dwórazowe.
"Dwórazowy" to jest chyba iloraz twojej inteligencji.
No sorki, wiem że nie każdy jest mistrzem ortografii, ale to już lekka przesada. Regulamin powinien coś takiego uwzględniać jako oszpecanie forum, bo przecież jest Word, Firefox...
Dreslaw
Combat: 54
Nick: EYuki
Members: tak
Wysłany: 2008-12-21, 09:26
Cieszę się że używacie moich postów i tematów do obrażnia się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum