Kopiesz glinę, moczysz, sprzedajesz na G.E. Droga jest.
Albo kupujesz runki na telekinetic grab, jeśli masz 33 level maga, i okradasz bank z gold ore albo ruby ringów xD
Combat: 113
Profesja: Skiller
Nick: Vego
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-12-21, 23:50
Nie jedyna "miksturą" dla f2p jest strenght point, a uzdrowić możesz się jedynie za pomocą fooda ( morze uzdrowić ciebie jeszcze monk w prayer guild ale to mało kiedy się opłaca )
ok, każdemu może zdarzyć się błąd, a autorowi poprzedzającego moj post proponuje dać maksymalną wartość ostrzeże?. za bezczelność i obrazę innych użytkowników.
P.S Dzieckiem to może jesteś tY, wiek nie znaczy o dojrzałości psychicznej,...oraz moralnej,... serdecznie tOBIE współczuje,...
Members: tak Pomógł: 1 raz Wiek: 31 Dołączył: 04 Sie 2008 Posty: 844 Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2008-12-27, 01:32
slawex17 napisał/a:
autorowi poprzedzającego moj post proponuje dać maksymalną wartość ostrzeże?. za bezczelność i obrazę innych użytkowników.
nie można dać komuś ostrzeżenia za to że wytkną kilku użytkownikom błędy ortograficzne co prawda mycu jest trochę bezczelny i szczery do bólu, ale niektórzy po prostu z tym się urodzili i nic na to się nie poradzi
ja nieobchodzi mnie to zakladanie tak beznadziejnych tematow jest bez sensu -.-' wy byscie chcieli zarabiac 10m na godzine i moze wtedy byscie byli szczesliwi... bez pracy nie ma kolaczy trzeba dobrze sie nameczyc zeby zdobyc kase..
Wysłany: 2008-12-27, 15:57
Kylos napisał/a:
ja nieobchodzi mnie to zakladanie tak beznadziejnych tematow jest bez sensu -.-' wy byscie chcieli zarabiac 10m na godzine i moze wtedy byscie byli szczesliwi... bez pracy nie ma kolaczy trzeba dobrze sie nameczyc zeby zdobyc kase..
W tym co powiedziałeś jest sporo prawdy i błędów ortograficznych ale za wulgarne słownictwo dostajesz warna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum