Cytat:
> Czy ma Pan coś przeciwko osobom niepełnosprawnym?
Absolutnie nic. Od razu może zastrzegę, żeby nie musieć się powtarzać: przeciwko blondynkom też nic nie mam. Natomiast za posłami generalnie nie przepadam.
ja robię tak
biję się z łucznikami na duelu z mojego poziomu o strzały max o 30
3 razy pod rząd straciłem po 10 strzał czyli razem 30
potem 7 razy wygrałem i zdobyłem 90 strzał
a teraz sobie wyrabiam wc lvl to będę yewy ścinać tylko nie mam siekierki i kasy na nią
chodzi mi o mithril albo admantite axe czy może runite
[ Dodano: 2008-05-04, 09:05 ]
ale to nie było na temat więc ja na początku grałem magiem lipa nawet nie chce nim być bo kupa kasy za runy a nie wiem gdzie znajdę żywioł by go w runie zamknąć
bo będę chciał robić quest rune essence to tak to będę wojownik/łucznik/mag 3 w 1
najlepiej wojownik na początek potem łucznik a na ko?cu mag dla najbardziej wytrwałych
z mojego punktu widzenia
Hmm ołtarze runiczne łatwo znaleźć w internecie, po za tym jak ktoś się zna, to i magiem umie dobrze grać i po pewnym czasie gra się całkiem przyjemnie , a co do siekierek, to czy trudno uzbierać troszkę kasy ?:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum